Antena 3 CNN Actualitate Adrian Streinu-Cercel, avertizat de Marcel Ciolacu despre faptul că urmează să-i fie atacată familia

Adrian Streinu-Cercel, avertizat de Marcel Ciolacu despre faptul că urmează să-i fie atacată familia

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat duminică, la conferința de presă în care a fost făcut anunțul oficial că profesorul Adrian Streinu - Cercel se va alătura listei de candidaţi social-democraţi pentru viitorul Parlament al României, că familia acestuia va fi atacată.

Adrian Streinu-Cercel, avertizat de Marcel Ciolacu despre faptul că urmează să-i fie atacată familia
de Gabriel Dano    |    18 Oct 2020   •   23:30

„Eu vreau să îl asigur pe domnul profesor, pe care câteodată îl deranjez şi la ora 1 noaptea, că astăzi dânsul nu face un legământ sau o promisiune PSD, ci face un legământ în continuare cu românii şi dorim ca Parlamentul să beneficieze de cei mai buni specialişti în lupta cu pandemia. 

După venirea profesorului Rafila am constatat şi eu un atac la familia lui, ştiind atât eu, cât şi domnul prim-ministru Orban foarte bine adevărul. Sunt ferm convins că şi dumneavoastră personal şi familia dumneavoastră va fi atacată de aceşti oameni mici care nu văd dimensiunea dezastrului sanitar din acest moment din România.

Îmi cer scuze dumneavoastră şi familiei dumneavoastră, profesorului Rafila şi familiei sale pentru acest inconvenient pe care trebuie să îl suportaţi pentru faptul că v-aţi decis să faceţi parte din viitorul Parlament", a spus Marcel Ciolacu.

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close