Antena 3 CNN Actualitate Africanii stau la coadă să se boteze în bisericile construite de Gigi Becali: ”Sunt mai buni decât noi pentru că au chin mai mare”

Africanii stau la coadă să se boteze în bisericile construite de Gigi Becali: ”Sunt mai buni decât noi pentru că au chin mai mare”

Oamenii din Africa stau la coadă pentru a se creștina în bisericile construite de Gigi Becali. Afaceristul a investit sute de mii de euro pentru comunitățile din Africa.

Africanii stau la coadă să se boteze în bisericile construite de Gigi Becali: ”Sunt mai buni decât noi pentru că au chin mai mare”
Sursa foto: Antena 3/Hepta
de Adelina Miron    |    12 Iun 2021   •   14:27

Gigi Becali a povestit pentru Antena3 ce l-a inspirat să investească în construirea unor biserici în Africa.

”A venit o măicuță negresă la Dragomirna, la mănăstire, și cerea o mie de euro. A sunat de acolo și i-a cerut nevestei mele o mie de euro. Eu eram lângă ea în pat când i-a cerut asta. I-a spus că și 10 euro contează. Atunci i-am zis să vină la București la mine la palat. A venit a doua zi, mi-a arătat despre ce e vorba, i-am zis că de acum încolo nu va mai cerși niciun ban de la nimeni, că ea cerșea bani prin România și ducea acolo. (...) Nu o consider egală pentru că Dumnezeu a dat albilor mai mult noroc. Și atunci ei (n.r. africanii) nu sunt egali săracii cu noi. Sunt mai buni decât noi pentru că au chin mai mare. Noi am primit prea mult și nu suntem mulțumiți. Săracii, n-au primit și sunt mulțumiți cu puțin.”, a declarat Gigi Becali într-un interviu pentru Antena3. 

×
Subiecte în articol: Gigi Becali biserici africa
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close