Antena 3 CNN Actualitate ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Liviu Dragnea a votat la Jean Monnet: „Am votat și la referendum. Nu este o zi tristă, e o zi bună”

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Liviu Dragnea a votat la Jean Monnet: „Am votat și la referendum. Nu este o zi tristă, e o zi bună”

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Liviu Dragnea a votat la Jean Monnet: „Am votat și la referendum. Nu este o zi tristă, e o zi bună”
Sursa foto: Sursă foto: Captură Antena 3
26 Mai 2019   •   19:49

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019.Președintele social-democraților, Liviu Dragnea a votat la ora 19:42, la liceul teoretic ”Jean Monnet” din București.

Liderul PSD, Liviu Dragnea a declarat la ieșirea din secția de votare, că este o zi bună, nicidecum una tristă.

Întrebat de jurnaliști dacă a votat și la referendum, liderul PSD, Liviu Dragnea a declarat că a susținut mereu temele de la referendumul pentru justiție.

„Nu văd de ce este o surpriză. Am spus tot timpul că susţin temele de la referendum. Nu este o zi tristă, este o zi bună, pentru că au venit mulţi oameni la vot”, a subliniat Liviu Dragnea.

În ceea ce privește cozile din Diaspora, Liviu Dragnea a precizat că ar trebui întrebați ambasadorii.

„Îmi pare rău că au fost cozi foarte mari. Sunt întârzieri de la tabletă şi de la cele două liste. În diaspora ar trebuie să-i întrebăm pe ambasadorii care au fost numiţi în Spania, Italia şi Marea Britanie”, a adăugat liderul PSD, Liviu Dragnea.

Citește Și EUROPARLAMENTARE 2019. Premierul Dăncilă: Am votat pentru România şi pentru români; nu am votat la referendum, întrucât Iohannis l-a politizat

Citește Și ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Preşedintele Iohannis: Este o zi importantă; haideţi la vot!

 

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea
Parteneri
Record de viteză pe un drum naţional din România
x close