Antena 3 CNN Actualitate Alexandra are 13 ani și a fugit de mai multe ori de acasă, crezând că și-a întâlnit marea dragoste. De curând, adevărul crunt a ieșit la iveală: "Am chemat preotul, am chemat și preoteasa! Nu este batjocură"

Alexandra are 13 ani și a fugit de mai multe ori de acasă, crezând că și-a întâlnit marea dragoste. De curând, adevărul crunt a ieșit la iveală: "Am chemat preotul, am chemat și preoteasa! Nu este batjocură"

Alexandra are 13 ani și a fugit de mai multe ori de acasă, crezând că și-a întâlnit marea dragoste. De curând, adevărul crunt a ieșit la iveală: "Am chemat preotul, am chemat și preoteasa! Nu este batjocură"
23 Oct 2019   •   00:27

Povestea de dragoste dintre Florin M. (16 ani) si Alexandra C. (13 ani) nu este ceva iesit din comun. Ea poate fi întâlnitã în toate satele vasluiene, unde fetele aflate în perioada de pubertate cred cã l-au descoperit pe Fãt-Frumos în persoana primului bãiat care le ies în cale, scrie Vremea Nouă. Ce o face însã unicã este modul în care persoanele adulte din jurul acestei povesti se raporteazã la ea. Ambele familii nu par a fi de acord cu relatia dintre minori, chiar dacã cei doi sunt împreunã de aproape doi ani. Pe deoparte sunt pãrintii fetei, care nu stiu ce sã mai facã sã o împiedice sã plece de acasã. Oamenii din sat spun cã acestia au recurs la tot felul de metode, care mai de care mai dure, însã fãrã rezultat. Pânã acum, Alexandra a fugit de opt ori la iubitul ei si va continua sã fugã, spune mama bãiatului. “Cu sigurantã va mai fugi pentru cã acolo o bate pe fatã, o suduie. Au zis despre noi tot felul de cuvinte urâte, dar noi nu suntem o famile destrãbãlatã, noi nu suntem pãrinti care sã nu avem grijã de copiii nostri. Avem oi, avem capre, cai, vaci, porci, noi ne vedem de gospodãria noastrã si muncim de dimineata pânã seara sã ne câstigãm pâinea. Despre familia ei, în schimb, nu pot sã vorbesc la fel. Tatãl ei a fost plecat în Germania, la muncã, acum s-a întors acasã si e numai ceartã si numai panaramã în casa lor. Asa ne zic vecinii lor. Fata aia a fost legatã de pat, numai sã nu mai plece de acasã, dar ea nu vrea sã stea acolo pentru cã o bat” a declarat femeia.

La 13 ani, trei tentative de suicid

Pentru cã pãrintii nu au stiut cum sã-i vorbeascã, sã o facã sã înteleagã cã lumea nu se dãrâmã dacã nu mai este împreunã cu Florin, fata a încercat sã-si punã capãt zilelor. Nu o datã, ci de trei ori, prin trei metode diferite. “Prima datã a înghitit pastile, apoi a vrut sã se spânzure, apoi sã se arunce în fata trenului".,  a povestit mama baiatului.

×
Parteneri
Senat: Schimbare importantă în regimul pașapoartelor
x close