Antena 3 CNN Actualitate Altar de flori, lumânări şi păpuşi pentru Raisa, fetiţa omorâtă de o maşină de Poliţie în Bucureşti

Altar de flori, lumânări şi păpuşi pentru Raisa, fetiţa omorâtă de o maşină de Poliţie în Bucureşti

Un altar de flori, lumânări şi păpuşi a fost ridicat pentru Raisa, fetiţa omorâtă de o maşină de Poliţie în Bucureşti, chiar la locul accidentului.

Altar de flori, lumânări şi păpuşi pentru Raisa, fetiţa omorâtă de o maşină de Poliţie în Bucureşti
Sursa foto: Antena 3
de Roxana Ciucă    |    14 Ian 2022   •   10:33

Oamenii au lăsat păpuşi, flori şi au aprins lumânări chiar în locul în care Raisa, fetiţa de 11 ani care a murit, ieri, după ce a fost spulberată de o maşină de Poliţie, condusă de un agent de la Secţia 5.

Raisa s-a stins sub privirile a zeci de oameni, martori ai cumplitului accident, în timp ce o altă fetiţă, în vârstă de 13 ani, a fost rănită şi a ajuns de urgenţă la spital.

"Te iubim, nu te vom uita niciodată", "Să te odihneşti în pace, suflet drag!", "Ne va fi mare dor de tine", sunt câteva dintre mesajele lăsate de oameni la locul accidentului de pe strada Laminorului din Bucureşti.

Familia Raisei este acum devastată de moartea copilei de 11 ani în tragicul accident.

Copila s-a stins din viaţă, ieri, 13 ianuarie 2022, pe strada Laminorului din Sectorul 1 al Capitalei, după ce a fost spulberată, alături de o altă fetiţă, chiar de o maşină de Poliţie.

Fetiţe lovite de o maşină de Poliţie, accident în Bucureşti: "Le-a lovit în plin!"

Momentul cumplitului accident a fost surprins de o cameră de supraveghere montată în zonă, iar pe imagini se vede cum copila este luată pe capotă şi aruncată câteva zeci de metri pe şosea. Cea de-a doua fetiţă a fost mai norocoasă şi a fost aruncată în lateralul maşinii, fiind rănită la picioare.

Un martor a povestit, în direct la Antena 3, cum s-a produs nenorocirea.

"Am văzut, le-a lovit în plin. O fetiţă cu piciorul rupt, care a rămas pe trecere, şi alta care a fost aruncată 30 de metri. A început lumea să ţipe pentru că ambulanţa a venit greu. A venit o singură ambulanţă, apoi s-a sunat şi a venit şi o altă ambulanţă", a declarat tânărul care a fost martor la accident.

Poliţiştii şi procurorii au deschis o anchetă.

"Agentul de poliție, aflat la volan, polițist încadrat în anul 2017, a surprins și accidentat două minore ce erau angajate în traversarea străzii. Autospeciala rula cu semnalele luminoase in funcțiune. La fața locului s-au deplasat de urgență echipaje de prim ajutor. Cercetările au fost preluate de Brigada Rutieră în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs accidentul rutier", se arată într-o informare a Poliţiei.

×
Subiecte în articol: București accident
Parteneri
Averea lui Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL
x close