Antena 3 CNN Actualitate Un club din Mamaia a fost amendat cu 10.000 de lei, dar nu a oprit muzica. După o oră, a primit a doua amendă

Un club din Mamaia a fost amendat cu 10.000 de lei, dar nu a oprit muzica. După o oră, a primit a doua amendă

Amenzile date de autorităţi pentru nerespectarea regulilor de combatere a infectării cu Covid-19 nu-i sperie deloc pe patronii cluburilor de fiţe din Mamaia. Le plătesc fără prea mare efort şi ignoră ordinul de oprire a muzicii. S-a întâmplat şi seara trecută, când, după ce au dat o primă amendă de 10.000 lei, poliţiştii s-au întors la un club, unde i-au sancţionat din nou pe patroni.

Un club din Mamaia a fost amendat cu 10.000 de lei, dar nu a oprit muzica. După o oră, a primit a doua amendă
de Cristi Popovici    |    31 Aug 2020   •   14:50

Au fost controale în staţiunea Mamaia, într-unul din cele mai aglomerate week-end-uri ale acestei veri. În cluburile de fiţe, regulile pentru combaterea pandemiei sunt încălcate la fiecare pas, iar patronii ignoră sancţiunile autorităţilor. S-a întâmplat şi în cazul unui club amendat, în primă fază, cu 10.000 de lei, pentru nerespectarea distanţării între persoane. Proprietarii au fost somaţi să oprească muzica şi să termine petrecerea, dar nu au făcut-o.

După o oră, poliţiştii au venit a doua oară, au dat încă o amendă, tot de 10.000 de lei şi nu au mai plecat până când DJ-ul nu a oprit muzica. În aceste condiţii, petrecăreţii au plecat dezamăgiţi către camerele de hotel.

În aceeaşi seară, un club concurent a oprit petrecerea după prima amendă, patronii respectând, totuşi, ultimatumul dat de poliţişti de a opri muzica.

În total, au fost date peste 100 de amenzi cluburilor şi teraselor care au ingorat regulile anti-Covid.

"Cu ocazia controalelor au fost verificate 95 de societăți comerciale și au fost aplicate 117 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 57.000 de lei, dintre care 14 pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, 11 pentru activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite, 28 pentru fapte de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice și 54 la O.U.G. 195/2002." -  comunică IPJ Constanţa.

×
Subiecte în articol: Mamaia club amenda Loft Breeze
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close