Amor la beţie și dosar penal de viol. Ce a pățit o tânără din Iași după ce a căzut în plasa colegului din Israel

de Maria Sabu    |    28 Iul 2020   •   09:15
Amor la beţie și dosar penal de viol. Ce a pățit o tânără din Iași după ce a căzut în plasa colegului din Israel Foto: pixabay.com

Un student al Universității de Științe și Medicină Veterinară Iași trebuie să răspundă în fața instanției pentru viol după ce a profitat de o colegă de grupă care era beată. Tânărul din Israel nu recunoaște fapta și spune că fata a fost de acord cu tot ce s-a întâmplat.

Tânărul din Israel nu a recunoscut fapta şi  în primă fază, anchetatorii au clasat acuzaţiile împotriva sa. Victima lui H.H. a fost o tânără cu care băiatul era, în 2016, coleg la facultate.

Potrivit procurorilor, în seara de 15 octombrie 2016, cei doi au mers la o petrecere organizată de o colegă, studentă şi ea la aceeaşi facultate, scrie adevarul.ro.  

 Acolo, fata a consumat băuturi alcoolice. După miezul nopţii, cei de la petrecere au mers în clubul Canabis, din zona Copou.

Ce s-a întâmplat de fapt

“Din cauza stării în care se afla numita F.D., inculpatul H.H. i-a propus acesteia să o conducă acasă la ea. F.D. a fost de acord, însă datorită faptului că aceasta nu i-a precizat unde locuieşte în Iaşi, inculpatul, care nu cunoştea adresa ei din Iaşi, a condus-o la el acasă”, se menţionează în rechizitoriu. 

Fata a formulat plângere, iar clasarea s-a dat, potrivit surselor, după ce procurorii au considerat că “nu există probe suficiente care să răstoarne prezumţia de nevinovăţie de care beneficiază orice persoană acuzată de săvârşirea unei infracţiuni”.

Procurorii au mai motivat că “nu s-a putut demonstra dacă fapta reclamată s-a comis profitând de imposibilitatea victimei de a se apăra sau de a-şi exprima voinţa”.

Parteneri
x close