Antena 3 CNN Actualitate Anchetă la Poliție, după crima de la metrou. Ministrul Carmen Dan: Au fost sincope la 112

Anchetă la Poliție, după crima de la metrou. Ministrul Carmen Dan: Au fost sincope la 112

Anchetă la Poliție, după crima de la metrou. Ministrul Carmen Dan: Au fost sincope la 112
de M.Z.    |    14 Dec 2017   •   12:03

Este anchetă internă la poliţie, după modul în care s-a intervenit în cazul crimei de la metrou

Ministrul de Interne, Carmen Dan, nu a vrut să dea detalii, afirmând că Poliţia Capitalei va face public un comunicat în legătură cu modul în care s-a acţionat în ziua tragediei. 

De asemenea, Carmen Dan spune că a existat o sincopă la 112. 

"Am această situaţie, am solicitat Poliţiei Capitalei să facă un comunicat. E o anchetă în derulare, nu aş vrea să mă pronunţ eu acum la cald, însă, din ceea ce am văzut, poliţiştii, din momentul în care au fost sesizaţi - se cunoaşte deja că a fost o oarecare sincopă, după apelul pe 112 - dar de la ora 17.15, când au fost sesizaţi şi au început audierea, eu cred că e destul de justificată această prezentare a procedurilor. Sunt convinsă că veţi avea astăzi acces la lucrul acesta", a precizat ministrul Carmen Dan, joi, într-o declarație acordată presei, la Palatul Parlamentului.

Întrebată dacă se putea face mai mult în acest caz, Carmen Dan a răspuns:

”Bineînţeles că de fiecare dată se poate face mai mult. Bineînţeles că sunt activităţi şi evenimente, cele mai multe dintre ele tragice sau triste, din care trebuie să învăţăm. (...) Eu cred că se pot schimba multe, dar nu aş vrea să vorbesc eu în numele Metrorex", a declarat ministrul.

Crima de la metrou a îngrozit România. O tânără de 25 de ani a fost împinsă în fața trenului de o femeie care, se pare, că nu este la prima tentativă. Victima era pe marginea peronului, când femeia s-a strecurat în spatele ei. Din cauza aglomeraţiei, nimeni nu şi-a dat seama ce s-a întâmplat.

Polițiștii au reținut suspecta la câteva ore după ce au văzut imaginile de pe camerele de supraveghere

×
Subiecte în articol: crima metrou metrou crima 112 carmen dan
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close