Antena 3 CNN Actualitate Andreea era stewardesă în Orient când a fost remarcată de familia regală a celor din Emirate. E uimitor ce i-au propus imediat când au zărit-o!

Andreea era stewardesă în Orient când a fost remarcată de familia regală a celor din Emirate. E uimitor ce i-au propus imediat când au zărit-o!

Andreea era stewardesă în Orient când a fost remarcată de familia regală a celor din Emirate. E uimitor ce i-au propus imediat când au zărit-o!
Sursa foto: foto: Libertatea
18 Ian 2019   •   22:29

Andreea Ștefănescu este o româncă incredibil de norocoasă, care a ajuns, prin prisma unui pariu pierdut cu colegii de muncă, stewardesă la o companie aeriană din Orientul Mijlociu. De atunci, viața ei s-a schimbat și între timp a devenit stewardesa familiei regale din Emiratele Arabe, scrie Libertatea.

Andreea Ștefănescu (31 de ani) lucra ca webdesigner în București, când a pus un pariu cu colegii ei de muncă! Mai exact, a fost o provocare lansată de băieți să se ducă la interviul de recrutare al unei companii aeriene din Orientul Mijlociu. Andreea a luat trenul până la Belgrad pentru un interviu la o companie aeriană, a fost acceptată, iar după nici o lună avea deja primul zbor spre Dubai, ca însoțitoare de zbor: „Eu n-am visat să fiu stewardesă. Am ajuns în meseria asta dintr-un pariu și m-am îndrăgostit de ea. Am călătorit în 89 de țări și în general oamenii se duc să vadă locurile, obiectivele turistice, eu am preferat să privesc oamenii. Întotdeauna mă duceam în locurile unde localnicii mâncau, am vrut să văd cât mai mult din felul cum își trăiesc viața, cum gândesc, ce ritualuri au și, cu fiecare destinație nouă, eram și mai fascinată de acest domeniu”, le-a povestit Andreea jurnaliștilor de la Libertatea.

Citeşte întreaga ştire: O româncă este stewardesa familiei regale din Emiratele Arabe. A urmat școli prestigioase de bune maniere și a călătorit în 89 de țări.

×
Parteneri
Senat: Schimbare importantă în regimul pașapoartelor
x close