Antena 3 CNN Actualitate Andreea Esca, mărturisire-bombă, cu câteva zile înainte de presupusa infectare cu COVID-19

Andreea Esca, mărturisire-bombă, cu câteva zile înainte de presupusa infectare cu COVID-19

Mihai Gâdea a prezentat, luni seară, la Sinteza zilei, un interviu acordat de cunoscuta știristă Andreea Esca în timp ce se afla la mare pe litoralul românesc, cu câteva zile înainte de a apărea zvonurile despre posibila sa infectare cu COVID-19.

Andreea Esca, mărturisire-bombă, cu câteva zile înainte de presupusa infectare cu COVID-19
Sursa foto: sursa: Facebook
de Gabriel Dano    |    14 Iul 2020   •   07:28

Potrivit lui Mihai Gâdea, este important să ascultăm ce spunea prezentatoarea de știri pentru a înțelege ce părere avea aceasta despre pandemia de coronavirus.

"Mi se pare important să o ascultăm pe Andreea Esca. Toată lumea vorbește despre ea, l-am văzut pe domnul Cristian Tudor Popescu care-i adresează întrebări. Toate aceste lucruri sunt justificate. Dar cred eu că e foarte important să o auzi vorbind despre COVID. A făcut excese? A fost într-un loc în care poate de asta nu se prea vorbește în zilele astea și de asta se cere omerta, legea tăcerii?

Posibil! Cine nu face greșeli până la urmă. Dar vorbește într-un interviu, chiar în zilele în care s-a dus la mare, la acea petrecere, despre COVID. Andreea Esca cu fiica sa, despre COVID, într-un interviu din care putem înțelege ceva sau, eu știu, putem să înțelegem ce cred și ce nu cred până la urmă despre COVID. N-aș vrea să fac mai multe speculații", a spus Mihai Gâdea, în prezentarea materialului video.

Ce spunea Andreea Esca cu puțin timp înainte să apară zvonuri despre infectarea sa cu COVID-19

"Anul aceste e foarte complicat, adică încercăm să fim cum eram, dar nu putem să fim chiar cum eram și e chiar greu, pentru că oamenii sunt niște animale sociale, noi suntem niște ființe extrem de sociabile și e foarte complicat să fii tot timpul atent, să nu te apropii foarte tare de câte cineva care în mod normal vii, te îmbrățișezi, te pupi, că așa eram obișnuiți, pune masca, scoate masca, cât de departe, cât de aproape, adică e foarte-foarte complicat. Chiar cred că pentru toată lumea este foarte greu.

Nu știi cum să faci să fie bine, greșești fără să vrei și îți dai seama după aia și te enervezi, adică suntem mult mai atenți față de cum eram înainte când veneai în vacanță și nu-ți mai păsa de nimic. Dar, vom trece și peste asta, sper, cu bine.

Reporter: V-ați gândit de două-trei ori înainte dacă să veniți sau nu la mare?

Chiar și asta, da! (...) Facem tot ce e omenește posibil să fie bine. Am așteptat cu toții să vină vara și să ieșim. Noi suntem mari iubitoare de mare, într-adevăr, și de petreceri", a spus Andreea Esca în interviul pentru postul Pro TV.

Anchetă după petrecerea vedetelor la mare, la care se zvonește că Andreea Esca s-a infectat COVID-19

Poliția din Constanța anunță că s-a sesizat din oficiu după ce în spațiul public au apărut imagini de la un eveniment la care au luat parte mai multe vedete, care ulterior au fost infectate cu coronavirus. Evenimentul a avut loc la mare, acum două săptămâni. Se zvonește că mai mulți angajați ai trustului PRO TV, printre care și prezentatoarea Andreea Esca, au contactat coronavirusul după participarea la lansarea unui resort de lux din stațiunea Olimp.

Anchetatorii fac verificări privind respectarea măsurilor de distanțare socială cu ocazia inaugurării unui resort de lux din stațiunea Olimp, la care au participat mai mulți influenceri și vedete, fără respectarea distanțării sociale. IPJ Constanța anunță că evenimentul a avut loc în aer liber acum două săptămâni, în perioada 26-27 iunie.

Înainte de eveniment, polițiști din stațiunea Olimp le-au cerut organizatorilor să respecte măsurile de igienă și distanțarea socială. Totodată, în urma verificărilor, forțele de ordine au constatat că personalul purta măști și mănuși de protecție, iar pe coridor exista și un aparat de termoscanare, ce urma să fie folosit.

Din imaginile postate pe internet de stilista Adina Buzatu, care a fost invitată la eveniment, se observă că distanțarea fizică nu a fost respectată, iar măsurile sanitare au fost ignorate inclusiv de cei care serveau mâncarea și băutura, care nu au păstrat măștile și mănușile pe toată durata evenimentului.

Se zvonește că această petrecere ar fi sursa infectărilor din PRO TV

La lansarea resortului din stațiunea Olimp au participat și echipe de filmare ale trustului PRO TV care au înregistrat interviuri, ce au fost difuzate în emisiunea lui Cătălin Măruță. La petrecere au participat și Andreea Esca, alături de fiica ei Alexia Eram, dar și stilista Adina Buzatu, Mihaela Borcea, Delia (care a susținut un concert), precum și mai multe influenceriţe, printre care Sânziana Negru, Ioana Grama, Sânziana Iacob.

×
Subiecte în articol: andreea esca
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close