Antena 3 CNN Actualitate Andreea, o tânără mămică din Bucureşti, a fost omorâtă de iubit, sub ochii fetiţei ei

Andreea, o tânără mămică din Bucureşti, a fost omorâtă de iubit, sub ochii fetiţei ei

Andreea, o tânără mămică din Bucureşti, în vârstă de 23 de ani, a fost omorâtă fără milă de iubitul ei, chiar sub ochii fetiţei ei, în curtea casei din cartierul Militari.

Andreea, o tânără mămică din Bucureşti, a fost omorâtă de iubit, sub ochii fetiţei ei
Sursa foto: Facebook
de Alin Tarnovschi    |    15 Iun 2021   •   14:33

Tânăra în vârstă de 23 de ani a fost înjunghiată, astăzi, de iubitul ei, în curtea casei din cartierul Militari, chiar sub ochii fetiţei ei în vârstă de patru ani.

Martori la atacul sângeros, rudele femeii şi vecinii au sunat la numărul unic de urgenţă 112, iar la faţa locului au ajuns poliţişti, medici şi mascaţi.

Andreea a început să se certe cu iubitul ei, Ionuţ Alexandru Busa, iar la un moment dat, bărbatul a pus mâna pe un cuţit şi a înjunghiat-o fără milă.

Medicii ajunşi la faţa locului au încercat timp de câteva zeci de minute să o resusciteze pe tânără, însă toate manevrele au fost în zadar.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

După crimă, ucigaşul a fugit şi a fost dat în urmărire de poliţişti.

Criminalul Andreei, tânăra mămică ucisă în Bucureşti, a fost găsit mort acasă

Tânără mămică din Bucureşti, ucisă de iubit în faţa fetiţei

"Astăzi, prin apel 112, Poliția Capitalei a fost sesizată cu privire la faptul că o femeie, de 23 de ani, a fost agresată , în locuință, de către concubinul ei. 

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 21 Poliție, precum și echipaj de prim ajutor. Femeia de 23 de ani prezenta mai multe leziuni și în pofida eforturilor medicilor, a fost declarat decesul.

La fața locului cercetările sunt efectuate de procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București și polițiști ai Serviciului Omoruri, în vederea stabilirii situației de fapt.

De asemenea, sunt efectuate verificări în vederea depistării bărbatului.

Cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor", se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei.

×
Subiecte în articol: București
Parteneri
Un criminal în serie va fi eliberat din închisoare
x close