Antena 3 CNN Actualitate Andrei are 33 de ani, o poveste aparte și multe abilități. "Plâng toată ziua după ea. Ce înseamnă dacă plâng toată ziua? Nu e bine. Să fiu puternic, să nu mai plâng. Tot la ea mă gândesc"

Andrei are 33 de ani, o poveste aparte și multe abilități. "Plâng toată ziua după ea. Ce înseamnă dacă plâng toată ziua? Nu e bine. Să fiu puternic, să nu mai plâng. Tot la ea mă gândesc"

Andrei are 33 de ani, o poveste aparte și multe abilități. "Plâng toată ziua după ea. Ce înseamnă dacă plâng toată ziua? Nu e bine. Să fiu puternic, să nu mai plâng. Tot la ea mă gândesc"
20 Mar 2019   •   00:15

Andrei Niţă are 33 de ani locuieşte în Hunedoara și deși s-a născut cu sindromul Down, e înzestrat cu multe abilităţi. Face o grămadă de mâncăruri şi de sporturi, pictează şi fotografiază, confecţionează fulare şi eşarfe.

A adunat zeci de medalii naţionale şi internaţionale în competiţii sportive (printre care şi Jocurile Olimpice din Japonia).Are o atitudine de învingător, spune mereu despre el că e frumos şi campion. Are simţul umorului şi o iubită cu care-şi doreşte o familie, dar nu acum, încă nu se simte pregătit.

"Plâng toată ziua după ea. Ce înseamnă dacă plâng toată ziua? Nu e bine. Să fiu puternic, să nu mai plâng. Tot la ea mă gândesc."

It Could Be You este o serie de documentare care țintește să ofere o perspectivă jurnalistică și umanitară asupra persoanelor care se confruntă cu dizabilități sau care, din diverse motive, au ajuns oameni ai străzii.

Anul acesta proiectul, inițiat de Laurențiu Garofeanu și echipa lui, continuă cu o nouă serie de interviuri video, podcasturi și fotografii, de data asta despre persoane cu dizabilități. Oameni cu afecțiuni mintale, cu diverse forme de paralizie sau cărora le lipsește unul din simțuri. Oameni care fie s-au născut cu dizabilități, fie le-au dobândit, uneori în sistemul de protecție al statului.

 

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close