Antena 3 CNN Actualitate Angajări Poliţia de Frontieră 2021. Sute de posturi prin încadrare directă

Angajări Poliţia de Frontieră 2021. Sute de posturi prin încadrare directă

Angajări Poliţia de Frontieră 2021. Sute de posturi prin încadrare directă au fost anunţate de Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră Române.

Angajări Poliţia de Frontieră 2021. Sute de posturi prin încadrare directă
Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto / Alexandru Dobre
de Alin Tarnovschi    |    18 Sep 2021   •   08:31

Angajări Poliţia de Frontieră 2021. Reprezentanţii IGPF au iniţiat procedura de ocupare prin concurs, prin încadrare directă, a 420 de posturi vacante de ofiţeri, agenţi de poliţie de frontieră şi personal contractual, scopul fiinde de a reduce deficitul de personal al instituţiei.

Conform anunţului, în prima etapă vor fi organizate concursuri pentru ocuparea 192 de posturi vacante de agenţi de poliţie, din structurile operative, în specialitatea Supravegherea şi Controlul Trecerii Frontiere, ture serviciu repartizate Centrului de Supraveghere şi Controlul Trecerii Frontierei Aeroporturi Bucureşti-Otopeni din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră şi la nivelul inspectoratelor teritoriale.

Cele 192 de posturi de agenţi scoase la concurs prin încadrare directă sunt repartizare astfel:

- 30 de posturi vacante în cadrul Centrului de Supraveghere şi Controlul Trecerii Frontierei Bucureşti-Otopeni (cerere de înscriere, acte necesare pentru dosar, tematica şi bibliografia, declaraţia de recrutare şi adeverinţa medicală pot fi găsite pe site-ul politiadefrontiera.ro);

- 20 de posturi vacante în cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi (mai multe detalii aici);

- 15 posturi vacante în cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu (mai multe detalii aici);

- 15 posturi vacante în cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Oradea (mai multe detalii aici);

- 34 de posturi vacante în cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei (mai multe detalii aici);

- 48 de posturi vacante în cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara (mai multe detalii aici);

- 30 de posturi vacante în cadrul Gărzii de Coastă (mai multe detalii aici).

Angajări Poliţia de Frontieră 2021. Sute de posturi prin încadrare directă

Angajări Poliţia de Frontieră 2021. Dosarul de concurs se trimite exclusiv prin e-mail

Înscrierea la concurs se realizează prin trimiterea dosarului de concurs exclusiv în format electronic la adresele de e-mail menționate în anunțurile concurs postate pe site-ul Inspectoratului General al Poliției de Frontieră și cele ale structurilor subordonate  (dosarul poate fi trimis inclusiv în zilele nelucrătoare) .

Data limită de depunere a dosarelor de concurs este 30.09.2021, ora 14.00.

"Informații complete privind modalitățile de înscriere și participare la concurs, condițiile de recrutare, probele de selecție și criteriile de departajare, precum și tematica și bibliografia necesare concursului pentru posturile scoase la concurs se regăsesc pe site-urile instituţionale şi pot fi obținute şi de la structurile de resurse umane ale Inspectoratului General al Poliției de Frontieră, inspectoratelor teritoriale ale Poliției de Frontieră, Gărzii de Coastă, precum şi avizierele de la sediile instituțiilor.

Această activitate, care presupune reducerea deficitului de personal existent în acest moment în cadrul structurilor operative, la nivelul Poliției de Frontieră Române, se înscrie între obiectivele instituționale de creștere și consolidare a capacității de acțiune la nivelul structurilor teritoriale și, implicit, întărirea componentei operative a Poliției de Frontieră Române", se arată într-un comunicat al Poliţiei de Frontieră.

×
Parteneri
Un criminal în serie va fi eliberat din închisoare
x close