Antena 3 CNN Actualitate Angajări Poliţia Română 2021. Sute de posturi, din sursă externă, scoase la concurs

Angajări Poliţia Română 2021. Sute de posturi, din sursă externă, scoase la concurs

Angajări Poliţia Română 2021. Sute de posturi au fost scoase la concurs, în toată ţara, prin încadrare directă din sursă externă.

Angajări Poliţia Română 2021. Sute de posturi, din sursă externă, scoase la concurs
Sursa foto: Facebook
de Alin Tarnovschi    |    13 Sep 2021   •   16:01

Angajări Poliţia Română 2021. Poliția Română scoate la concurs 412 posturi de ajutor șef de post, prin încadrare directă din sursă externă, în scopul reducerii deficitului de personal.

Înscrierile se fac online, la unitățile de poliție care au scos posturile la concurs.

Sunt scoase la concurs prin încadrare directă, din sursă externă, 412 posturi în cadrul inspectoratelor de poliție județene ale Inspectoratului General al Poliției Române.

Înscrierile se fac on-line, la unitățile de poliție care au scos posturile la concurs, în perioada 13 – 24 septembrie, inclusiv în zilele nelucrătoare.

Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la această dată, ulterior nemaiputând fi depuse documente.

Anunț foarte important pentru cei interesați! Pentru cei care și-au dorit să devină polițiști, acum au o ocazie unică,...

Publicată de Poliția Română pe Luni, 13 septembrie 2021

Angajări Poliţia Română 2021. Proba fizică, între 11 şi 19 octombrie

Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condițiile de participare, documentele necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor se regăsesc, începând de astăzi, pe site-urile inspectoratelor de poliție județene: https://www.politiaromana.ro/ro/politia-romana/unitati-teritoriale.
    
În perioada 11 - 19 octombrie, candidații, ale căror dosare au fost validate, vor participa la proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice.

La data de 23 octombrie, va fi desfășurată proba scrisă, de tip test grilă.

Înscrierea candidaților se va realiza pe toate posturile de ajutor şef de post din cadrul inspectoratului, urmând ca numirea candidaţilor declaraţi „admis” să se realizeze în ordinea descrescătoare a notelor finale obţinute.

×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close