Antena 3 CNN Actualitate Antena 3, din nou numărul 1! Jurnaliştii noştri au ţinut oamenii în faţa televizorului pe durata întregii zile

Antena 3, din nou numărul 1! Jurnaliştii noştri au ţinut oamenii în faţa televizorului pe durata întregii zile

Antena 3 a fost numărul 1 pe ştiri în ziua în care românii au aflat de la postul nostru de televiziune detaliile despre crimele oribile de la Oneşti, dar şi despre condamnarea primită de Elena Udrea şi fiica fostului preşedinte Traian Băsescu. Reporterii şi corespondenţii noştri au adus cele mai bune informaţii în timp real şi au ţinut oamenii în faţa televizorului pe durata întregii zile, atât pe întreaga zi, dar şi în prime-time.

Antena 3, din nou numărul 1! Jurnaliştii noştri au ţinut oamenii în faţa televizorului pe durata întregii zile
de Redacția Antena 3 CNN    |    03 Mar 2021   •   17:45

S-a demonstrat din nou, că la evenimentele importante, Antena 3 este în continuare principala sursă de ştiri pentru români.

Românii au urmărit cu mult interes derularea evenimentelor după tragedia de la Oneşti, aşteptând să primească informaţii noi în mod constant.  

Antena 3 s-a ridicat la înălţime şi a livrat în cursul zilei de ieri, în exclusvitate, detalii neştiute încă despre momentele dramatice ale luării de ostatici încheiate cu o dublă crimă, încă de la primele ore ale dimineţii. Publicul urban de peste 18 ani a urmărit în proporţie mare postul nostru de televiziune având pe parcursul întregii zile 2.143.000 de telespectatori unici pe acest segment.

Detaliile despre condamnarea Elenei Udrea şi a fiicei fostului preşedinte, dar şi informaţiile noi despre greşelile care au dus la moartea a doi oameni, au fost urmărite cu acelaşi interes şi în prime-time, acolo unde Antena 3 a atins o cotă de piaţă de 6,2%. Şi în cazul publicului comercial din mediul urban, postul nostru de televiziune a fost numărul 1.

Cota de piaţă atinsă pe întreaga zi s-a ridicat la 3,9% - oamenii fiind interesaţi să afle toate amănuntele despre evenimentele care s-au desfăşurat ieri.

În prime-time, Antena 3 şi-a menţinut poziţia de lider în rândul televiziunilor de ştiri pe publicul comercial, acolo unde au fost aduse informaţii în premieră naţională despre cazul Oneşti.

De altfel, vârful de audienţă al zilei a fost atins în emsiunea ''Sinteza Zilei'', la care au fost prezenţi principalii actori implicaţi în gestionarea situaţiei din judeţul Bacău.

Românii au rămas alături de postul nostru de televiziune până târziu în noaptea la '''În gura presei'' şi jurnalul de noapte, arătând încă o dată că românii apreciază calitatea şi rapiditatea informaţiilor aduse de jurnaliştii noştri.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Antena 3 audiente
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close