Antena 3 CNN Actualitate Autopsia lui Emi Pian scoate la iveală un detaliu șocant. Ce l-a ucis de fapt pe celebrul interlop!

Autopsia lui Emi Pian scoate la iveală un detaliu șocant. Ce l-a ucis de fapt pe celebrul interlop!

Interlopul Florin Mototolea zis Emi Pian nu ar fi murit din cauza secționării arterei femurale, ci în urma unui infarct. Totul a pornit de la agresiunea pe care ar fi săvârșit-o suspectul Gheorghe Richard Emilian, care se află în Arestul Poliției Capitalei și va fi dus la mandat pentru arestare.

Autopsia lui Emi Pian scoate la iveală un detaliu șocant. Ce l-a ucis de fapt pe celebrul interlop!
de Dan Gabor    |    07 Aug 2020   •   19:45

"Autopsia a fost efectuată de o doamnă doctor medic legist de la INML și, din informațiile mele, deși prin tăieturile respective pe care acesta le-a suferit nu au fost secționate vase mari, precum artera femurală, totuși, plăgile prin înjunghiere sunt în directă legătură de cauzalitate cu infarctul cauzat de Emilian.

E posibil ca în urma agresiunii sângerarea să fi fost atât de mare încât s-a produs și infarctul", a explicat Adina Anghelescu.

Ce au descoperit medicii în sângele lui Emi Pian

"La spital, în sângele lui Emi Pian că s-ar fi identificat o substanță psihoactivă. Se face examenul histopatologic, dar și examenul toxicologic pentru a se vedea ce fel de substanță psihoactivă se aflat în sângele celui decedat. Abia apoi aceste rezultate, care vor fi gata peste o săptămână sau două, vor veni și ele și vor fi atașate la dosarul cauzei", a adăugat Adina Anghelescu, în Ediția specială moderată de Sabina Iosub.

Ce s-a întâmplat în noaptea crimei

Suspectul principal în cazul uciderii interlopului Emi Pian a fost audiat la Serviciul Omoruri din Capitală. Este vorba despre un tânăr din clanul Rinu, care a fost și el rănit în altercație. În noaptea crimei, cei doi, alături de mai mulți apropiați, s-ar fi întâlnit la o partidă de barbut undeva în cartierul Giulești.

Luând în considerare acea ”regulă nescrisă” care spune că nu se poate împrumuta o persoană de la un alt clan cu camătă pentru jocul de barbut, agresorul i-ar fi reproșat lui Emi Pian faptul că de mai multă vreme împrumuta astfel oameni de pe teritoriul deja acaparat de el și că nu este ultima dată, fapt pentru care ar trebui să înceteze.

În acel moment, Emi Pian i-ar fi făcut semn unui ”locotenent” al său care a adus o bâtă și a pornit altercația. La scurt timp, Emi Pian a ajuns înjunghiat la spital, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru el.

×
Subiecte în articol: Emi Pian
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close