Antena 3 CNN Actualitate Autorul jafului băncii din București, prins de polițiști

Autorul jafului băncii din București, prins de polițiști

Autorul jafului băncii din București, prins de polițiști
Sursa foto: Foto: Facebook/Politia Romana
31 Mai 2017   •   14:34

Bărbatul care a jefuit în urmă cu o săptămână o bancă din Sectorul 4 al Capitalei a fost capturat de către oamenii legii.

Mai exact este vorba despre Răzvan Constantin un bărbat în vârstă de 27 de ani, care a fost reţinut de către oamenii legii, iar în locuinţa acestuia a fost găsită 70% din suma furată, potrivit Poliţiei Capitalei.

Poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au făcut, miercuri dimineaţă, trei percheziţii domiciliare în Bucureşti şi au pus în aplicare un mandat de aducere, pentru a-l prinde pe bărbatul care a jefuit, sub ameninţarea unei arme, o bancă din Sectorul 4 al Capitalei şi a plecat cu suma de 69.000 de lei. Bărbatul a fost găsit la locuinţa sa. Urmează să fie audiat la poliţie.

„Din cercetările efectuate până în acest moment, a reieşit faptul că bărbatul şi-a pregătit din timp activitatea infracţională, s-a folosit de un autoturism pentru a-şi asigura scăparea şi imediat după săvârşirea infracţiunii şi-a achiziţionat alte obiecte de vestimentaţie şi un alt rucsac“, se arată într-un comunicat remis de către Poliţia Capitalei, citat de cancan.ro.

Imagini cu autorul jafului, AICI.

×
Subiecte în articol: jaf armat banca
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close