Antena 3 Actualitate BAC 2017 HARGHITA. Un elev a fost eliminat la prima probă a examenului de Bacalaureat. Care a fost motivul

BAC 2017 HARGHITA. Un elev a fost eliminat la prima probă a examenului de Bacalaureat. Care a fost motivul

26 Iun 2017   •   14:51
BAC 2017 HARGHITA. Un elev a fost eliminat la prima probă a examenului de Bacalaureat. Care a fost motivul

BAC 2017 HARGHITA Un elev a fost eliminat, luni, din proba scrisă la limba română a Bacalaureatului, după ce i-a sunat telefonul în timpul examenului, chiar dacă ştia că este interzis să intre cu acesta în sală. 

BAC 2017 HARGHITA Vicepreşedintele Comisiei Judeţene de Bacalaureat, inspectorul Bartolf Hedvig, a declarat pentru AGERPRES că elevul, de la centrul de examen din Topliţa, a fost instruit înainte de a intra în examen, i s-a spus că nu are voie să aibă asupra sa telefonul şi a semnat că a luat la cunoştinţă, dar a intrat, totuşi, cu acesta în sală. La un moment dat, telefonul a sunat, iar potrivit regulamentului băiatul a fost eliminat şi nu mai are voie să susţină examenul decât în august 2018. 

BAC 2017 HARGHITA "A fost o situaţie evidentă, băiatul a recunoscut că a fost telefonul lui. Potrivit reglementărilor, mai poate susţine bacalaureatul în august 2018', a spus Bartolf Hedvig. 

BAC 2017 HARGHITA Datele statistice arată că la proba scrisă de limba şi literatura română s-au prezentat, în Harghita, 2224 de candidaţi, iar 61 au fost absenţi. 

BAC 2017 HARGHITA Mai mulţi elevi au susţinut examenul de bacalaureat în condiţii speciale, din cauza problemelor de sănătate pe care le au. 

BAC 2017 HARGHITA Inspectorul şcolar Bartolf Hedvig a precizat că patru elevi care suferă de de dislexie, disgrafie, discalculie au susţinut proba într-o sală diferită şi au dictat rezolvarea subiectelor unor supraveghetori de altă specialitate decât proba la care s-a susţinut examenul. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: elev proba motiv

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close