Antena 3 CNN Actualitate Un elev a intrat în comă după un accident stupid, în toiul examenului de Bacalaureat

Un elev a intrat în comă după un accident stupid, în toiul examenului de Bacalaureat

Un tânăr din comuna bistriţeană Rebrişoara a avut parte, marţi seara, de un accident care l-a băgat în comă, în toiul examenului de Bacalaureat.  

Un elev a intrat în comă după un accident stupid, în toiul examenului de Bacalaureat
Sursa foto: Foto: Intact Images
28 Iun 2017   •   10:16

Acesta a fost strivit de propria maşină, pe un drum pe care se afla alături de iubita sa minoră, alături de care îşi dorea un moment de intimitate. Tânărul era în toiul examenului de Bacalaureat 2017 , urmând să susţină miercuri proba obligatorie a profilului, scrie adevarul.ro.

Accidentul s-a produs marţi seara, pe strada Valea Podului, din oraşul Năsăud. Tânărul de 19 ani şi-a scos iubita de clasa a IX-a la o plimbare cu maşina. La un moment dat, cei doi au ajuns pe strada Valea Podului, o stradă de pământ, îngustă şi foarte abruptă.   

Se pare că cei doi căutau un loc pentru câteva momente de intimitate. La un moment dat, autoturismul nu a mai putut înainta şi a început să derapeze, din cauza terenului accidentat. Atunci, tânărul a ieşit din maşină şi a încercat să împingă autoturismul, însă acesta a rămas prins între autoturism şi marginea drumului, făcându-se o presiune asupra toracelui, care i-a oprit inima.  

Fata care se afla cu el a început să strige pentru ajutor, iar la locul incidentului a apărut o femeie care locuieşte în zonă. Imediat după ce a apărut femeia, copila s-a speriat şi a fugit, fiind ulterior identificată de către poliţişti şi dusă la audieri. 

×
Subiecte în articol: elev coma
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close