Antena 3 CNN Actualitate Băieţel de 7 ani, bătut de tatăl unei colege, sub privirile îngrozite ale învățătoarei

Băieţel de 7 ani, bătut de tatăl unei colege, sub privirile îngrozite ale învățătoarei

Un băiețel de 7 anișori a fost lovit violent peste față de tatăl unei colege, la Școala Generală din Repedea. Acum copilul refuză să mai meargă la școală.

Băieţel de 7 ani, bătut de tatăl unei colege, sub privirile îngrozite ale învățătoarei
de Vasile Dale    |    09 Mar 2021   •   13:52

”Ieri fratele meu a fost bătut în sala de clasă de tatăl unei colege. Se pare că fata ar fi spus acasă că ea nu mai vrea să meargă la școală pentru că băiatul o lovește. Tatăl fetei a venit la școală nervos, a intrat în sala de clasă deși era oră. A întrebat cine este Abel.

Copiii nu au înțeles care este de fapt problema și au arătat spre Abel. Acesta a venit direct la copil și l-a lovit peste față. 

Mama elevului a fost chemată la școală de învățătoarea lui Abel. Ajunsă la unitatea de învățământ, directorul i-a explicat mamei despre cele întâmplate. Neștiind ce să facă mama fratelui meu m-a sunat. Am sfătuit-o să mergem la poliție.

Am însoțit-o la sediul poliției unde a dat o declarație. După un timp am fost informați că bărbatul în vârstă de aproximativ 48 ani, a fost chemat la poliție, unde și-a recunoscut fapta. El ar fi spus că fata a mințit că fratele meu a lovit-o doar pentru a nu merge la școală.

Fratele meu va fi dus la psiholog pentru că nu mai vrea să meargă la școală de frică” ne-a scris cititorul nostru.

Un psiholog îl va consilia pentru a-l ajuta să treacă peste frica de a se întoarce în unitatea de învățământ. Băiatul este orfan de tată, fiind crescut doar de mamă.

Vom reveni și cu un punct de vedere din partea IPJ Maramureș.

×
Subiecte în articol: invatatoare Repedea Maramureș
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close