Antena 3 CNN Actualitate Bărbat dezbrăcat, fugărit pe străzile din Craiova, după ce a fost prins în flagrant de soțul înșelat

Bărbat dezbrăcat, fugărit pe străzile din Craiova, după ce a fost prins în flagrant de soțul înșelat

Un bărbat din Craiova a fost filmat în timp ce fugea pe străzile din oraș, fiind urmărit de un soț înșelat, după ce a fost prins în flagrant împreună cu femeia măritată.

Bărbat dezbrăcat, fugărit pe străzile din Craiova, după ce a fost prins în flagrant de soțul înșelat
de Redacția Antena 3 CNN    |    12 Iul 2020   •   09:45

Imaginile halucinante au fost surprinse pe o stradă din Craiova, acolo unde bărbatul dezbrăcat în timp ce era alergat de soțul femeii cu care a fost prins în pat.

Bărbatul a alergat aproape trei kilometri prin Craiova, timp în care soțul înșelat nu și-a pierdut cumpătul și a continuat să îl filmeze cu telefonul mobil.

Amanții obișnuiau să se întâlnească pe ascuns în casa femeii, în timp soțul acesteia vindea la magazinul din curtea locuinței.

Din nefericire pentru ei, aventura s-a încheiat în urmă cu câteva zile, atunci când soțul, care vindea la magazin, a avut o presimțire și a intrat în casă, acolo unde și-a surprins soția în flagrant cu amantul.

Speriat, amantul și-a abandonat hainele la 'fața locului' și a fugit dezbrăcat către casa sa, însă a fost urmărit îndeaproape de soțul înșelat, care l-a filmat în toată splendoarea pe străzile din Craiova.

 

×
Subiecte în articol: Craiova
Parteneri
Perioada care nu va mai fi luată în calcul la pensii
x close