Antena 3 CNN Actualitate Bărbat înjunghiat mortal în parcarea unui depozit de legume fructe din Ilfov

Bărbat înjunghiat mortal în parcarea unui depozit de legume fructe din Ilfov

Un bărbat a fost găsit înjunghiat mortal în parcarea unui depozit de legume fructe din orașul Voluntari, județul Ilfov, principalul suspect fiind un cetățean turc de 39 de ani, care este căutat, marți, de polițiști.

Bărbat înjunghiat mortal în parcarea unui depozit de legume fructe din Ilfov
de Georgiana Adam    |    24 Noi 2020   •   13:35

Polițiștii din Voluntari au fost sesizați prin apel la 112, luni, că în parcarea unui depozit de legume și fructe, din orașul Voluntari, se află un bărbat înjunghiat. Victima a fost preluată de către un echipaj medical și transportat la un spital din București, pentru îngrijiri medicale, însă aici a survenit decesul.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, fiind vorba de un cetățean turc, de 39 de ani. Oamenii legii fac verificări pentru depistarea suspectului, fiind deschis un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov.

Se pare că victima, un iranian, avea o datorie la un turc, ambii cu standuri în Voluntari. Cei doi s-au întâlnit în trafic și iranianul l-a înjunghiat în trafic. Victima a plecat la depozit, unde a chemat și salvarea. Bărbatul avea hemoragie și a murit la spital. Turcul este acum de negăsit.

Victima a murit al spital, agresorul este de negăsit

”La data de 23 noiembrie, în jurul orei 14:14, polițiștii din Voluntari au fost sesizați prin apelul 112 cu privire la faptul că, în parcarea unui depozit de legume și fructe, din orașul Voluntari, se află un bărbat, care a fost înjunghiat. Imediat, polițiștii orașului Voluntari s-au deplasat la fața locului pentru efectuarea de activități specifice din competență.  

Victima a fost preluată de către un echipaj medical și transportat la o unitate spitalicească din București, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Polițiștii s-au deplasat la unitatea medicală unde victima fost transportată, ocazie cu care au constatat că victima a decedat.

În urma activităților specifice polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, în cauză fiind vorba despre un bărbat, cetățean turc, de 39 de ani. De asemenea, polițiștii efectuează activități specifice pentru depistarea bărbatului bănuit de comiterea faptei, iar cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal deschis, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, urmărirea penală fiind în competența exclusivă a Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov” este comunicatul poliției.

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close