Antena 3 CNN Actualitate Proaspăt căsătorit, ucis de socru în fața soției. Cuplul avusese nunta în urmă cu doar trei luni

Proaspăt căsătorit, ucis de socru în fața soției. Cuplul avusese nunta în urmă cu doar trei luni

Sfârșit tragic pentru un bărbat proaspăt căsătorit din județul Ilfov. Acesta a fost înjunghiat chiar de socrul său după ce, amețiți bine de alcool, s-ar fi luat la ceartă, după care la bătaie. La fața locului a ajuns o ambulanță, dar medicii au încercat în zadar să îl resusciteze pe bărbat. Martoră a fost și soția bărbatului înjunghiat, cu care acesta se căsătorise în urmă cu doar trei luni.

Proaspăt căsătorit, ucis de socru în fața soției. Cuplul avusese nunta în urmă cu doar trei luni
de Laura Dinu    |    25 Feb 2021   •   07:40

Crima cumplită a avut loc în apartamentul unde femeia și proaspătul său soț locuiau cu chirie. După câteva pahare de alcool, bărbații s-au luat la harță. Niciunul dintre cei doi nu a vrut să cedeze, iar disputa a degenerat. 

Într-un acces de furie, socrul ar fi pus mâna pe cuțit și l-ar fi înjunghiat pe bărbat de mai multe ori. 

Drama s-a petrecut chiar în fața soției. Femeia a încercat să își oprească tatăl, dar în zadar. 

Mama bărbatului înjunghiat povestește că soția acestuia a fost rănită la umăr, în încercarea de a-și salva soțul. 

După ce și-a ucis ginerele, socrul ar fi luat telefonul acestuia și ar fi început să transmită live pe o rețea socială crima comisă. Postarea ar fi fost ștearsă la câteva minute distanță. 

La fața locului au ajuns mai multe echipaje SMURD. Echipajele l-au resuscitat pe bărbat, dar nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. 

În stare de șoc, mama tânărului a venit într-un suflet la sediul Poliției. Susține că suspectul de crimă ar fi anunțat-o mai demult ce are de gând să facă. 

”Pe mine nu m-a agresat decât verbal, amenințându-mă că mi-l bagă în pământ lângă celălalt copil!”, își strigă femeia durerea. 

Iar cei care o însoțeau au fost nevoiți să cheme o ambulanță care a dus-o pe femeie la cel mai apropiat spital. 

Suspectul a fost reținut pentru 24 de ore iar ancheta a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și de polițiștii din cadrul serviciului Omoruri. 

 

 

×
Subiecte în articol: crima
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close