BAREME MATEMATICĂ și ISTORIE BAC 2019. Cum trebuiau rezolvate subiectele

03 Iul 2019   •   16:05
BAREME MATEMATICĂ și ISTORIE BAC 2019. Cum trebuiau rezolvate subiectele

BAREME MATEMATICĂ și ISTORIE BAC 2019 Prima sesiune a examenului de Bacalaureat a continuat miercuri cu proba obligatorie a profilului. Matematică sau Istorie. Ministerul Educației a publicat baremul și rezolvarea subiectelor la Bacalaureat. Baremele și rezolvările la Matematică pot fi consultate aici. 

BAREME MATEMATICĂ și ISTORIE BAC 2019 Un număr de 394 de candidaţi au lipsit miercuri în Capitală de la proba obligatorie a profilului din cadrul primei sesiuni a examenului de Bacalaureat, potrivit unei informări a Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti. 

BAREME MATEMATICĂ și ISTORIE BAC 2019 Conform sursei citate, doi candidaţi au fost eliminaţi de la această probă. 

BAREME MATEMATICĂ și ISTORIE BAC 2019 În Capitală, 13.885 de absolvenţi de liceu se înscriseseră să susţină proba obligatorie a profilului - Matematică, Istorie sau Geografie. 

BAREME MATEMATICĂ și ISTORIE BAC 2019 Ultima probă scrisă - cea la alegere a profilului şi specializării - E)d) - este programată joi. 

BAREME MATEMATICĂ și ISTORIE BAC 2019 Primele rezultate vor fi afişate pe 8 iulie (ora 12,00), în centrele de examen şi pe site-ul bacalaureat.edu.ro. Contestaţiile pot fi depuse în aceeaşi zi, în intervalul orar 12,00 - 16,00. Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 13 iulie. 

BAREME MATEMATICĂ și ISTORIE BAC 2019 Pentru a fi declarat promovat un absolvent de liceu trebuie să îndeplinească următoarele condiţii cumulativ: susţinerea tuturor probelor de evaluare a competenţelor lingvistice şi digitale; susţinerea tuturor probelor scrise şi obţinerea notei 5 la fiecare dintre acestea; obţinerea mediei 6 cel puţin, la probele scrise. 

Parteneri
x close