Antena 3 CNN Actualitate Bebino, şeful Clanului Sportivilor din Bucureşti, rupe tăcerea despre noaptea în care a fost la un pas de moarte

Bebino, şeful Clanului Sportivilor din Bucureşti, rupe tăcerea despre noaptea în care a fost la un pas de moarte

Marius Alecu, zis Bebino, a făcut în excluvitate pentru Antena 3, dezvăluiri şocante despre protecţia pe care unii interlopi ar avea-o din partea autorităţilor. Sunt 10 luni de când Bebino a fost înjunghiat şi 10 luni de când este arestat la domiciliu.

Bebino, şeful Clanului Sportivilor din Bucureşti, rupe tăcerea despre noaptea în care a fost la un pas de moarte
de Claudia Popovici    |    24 Oct 2020   •   14:00

Celebrul interlop Bebino, liderul Clanului Sportivilor din Bucureşti, spune că 7 din cei 10 atacatori ai săi sunt lăsaţi în libertate, pregătiţi să atace din nou.

Bebino, liderul Clanului Sportivilor, a fost adus în faţa judecătorilor pe targă, pe 21 ianuarie 2020.

Bărbatul care l-a rănit pe Bebino, Cezar Petcu, zis Joe, s-a predat poliţiştilor şi a fost şi el arestat preventiv. Ambii sunt acuzaţi de tentativă de omor.

"Din câte am înţeles Cezar cu Mohamed au formulat două denunţuri care s-au finalizat şi urmează să vedem dacă se adoptă în instanţă”, a spus Bebino.

Totul ar fi pornit de la o femeie

"În urmă cu câteva luni am avut o dispută cu o fată. Acea fată era prietena lui ( n.r Marian Cristian Bejan) şi aşa a degenerat subiectul. A ţinut el duşmănie, nu ştiu”, a mai spus liderul Clanului Sportivilor din Bucureşti.

Bebino bănuieşte că atacatorii săi au susţinerea autorităţilor. El se consideră o victimă a sistemului.

"Cu toate dovezile în faţă eu sunt de 10 luni arestat la domiciliu şi nu mi se acordă nicio şansă. În acest moment sunt în arest pe baza unor declaraţii în acest dosar: declaraţia lui Cezar, a lui Mohamed şi a lui Împuşcatu' Florin, care susţine că l-am tăiat eu", a spus Bebino.

Împuşcatu' Florin este citat ca martor în acest caz şi susţine că liderul Clanului Sportivilor din Bucureşti l-ar fi tăiat

"În timpul altercaţiei susţine dânsul că am scos briceagul şi l-am tăiat în zona gâtului.

Și, ca fapt divers mi-a cerut şi 30.000 de euro pe motiv că îi este frică pentru viaţa lui. Eu ce să mai zic dacă am 9 plăgi tăiate cât palma”, se întreabă ironic Bebino.

Îi dau 100.000 de euro doar să facă testul poligraf

"Dacă iese testul poligraf că eu l-aş fi tăiat, eu îmi iau această faptă”, a mai spus Bebino pentru Antena 3.

×
Subiecte în articol: bebino clanul sportivilor
Parteneri
Programul Rabla 2024 începe astăzi!
x close