BELGIA-ANGLIA ONLINE STREAM LIVE VIDEO de la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2018

14 Iul 2018   •   17:13
BELGIA-ANGLIA ONLINE STREAM LIVE VIDEO de la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2018

BELGIA-ANGLIA ONLINE STREAM LIVE VIDEO Anglia nu este deocamdată printre cele mai valoroase cinci echipe naţionale, a estimat vineri selecţionerul Gareth Southgate, cu o zi înainte ca formaţia lui să întâlnească Belgia în finala mică a Cupei Mondiale 2018.

BELGIA-ANGLIA ONLINE STREAM LIVE VIDEO  Anglia se află pe locul 12 în clasamentul FIFA, însă ar urma să urce graţie parcursului bun de la Mondial, scrie Reuters.

BELGIA-ANGLIA ONLINE STREAM LIVE VIDEO  "Mă aştept să revenim în top zece când va fi anunţat clasamentul. Probabil acolo ne este locul. Nu suntem în top cinci, dar suntem competitivi împotriva acelor echipe", a afirmat Southgate într-o conferinţă de presă.

BELGIA-ANGLIA ONLINE STREAM LIVE VIDEO  Germania, Brazilia, Belgia, Portugalia şi Argentina sunt în acest moment pe primele cinci locuri în clasamentul FIFA.

BELGIA-ANGLIA ONLINE STREAM LIVE VIDEO  În opinia lui Southgate, Anglia se confruntă acum cu presiunea de a urca în top. "De data asta au fost aşteptări modeste, care au făcut ca presiunea să fie mai mică, dar tot a existat presiunea să trecem de grupă, să câştigăm un meci eliminatoriu, să câştigăm la lovituri de departajare", a spus tehnicianul, care a adăugat că aşteptările privind echipa sa au devenit ridicate.

BELGIA-ANGLIA ONLINE STREAM LIVE VIDEO  Finala mică dintre Anglia şi Belgia va avea loc sâmbătă la Sankt Petersburg, de la 17,00 (ora României).

BELGIA-ANGLIA ONLINE STREAM LIVE VIDEO Jucătorii belgieni vor încasa o primă individuală de 313.000 euro dacă vor câştiga medaliile de bronz la Cupa Mondială din Rusia, ca recompensă pentru cel mai bun rezultat din istoria ''Diavolilor Roşii'' la un Mondial, relatează EFE.

BELGIA-ANGLIA ONLINE STREAM LIVE VIDEO În cazul unei eşec în finala pentru locurile 3-4 cu Anglia, fiecare jucător va primi o primă de 281.000 euro. La aceste sume se vor adăuga 45.000 euro de fiecare jucător provenind din drepturi de imagine, relatează ziarul Le Soir.

BELGIA-ANGLIA ONLINE STREAM LIVE VIDEO În plus, dacă vânzarea produselor oficiale ale naţionalei Belgiei depăşeşte 2,5 milioane euro, jumătate va intra buzunarele internaţionalilor belgieni.

BELGIA-ANGLIA ONLINE STREAM LIVE VIDEO Selecţionerul Roberto Martinez are asigurată o primă de 750.000 euro, indiferent de rezultatul finalei mici cu Anglia.

x close