Antena 3 CNN Actualitate Bolnavă de COVID-19, cântăreaţa Rodica Olariu face un apel disperat către un donator de plasmă

Bolnavă de COVID-19, cântăreaţa Rodica Olariu face un apel disperat către un donator de plasmă

Testată pozitiv cu noul coronavirus, Rodica Olariu, cunoscuta interpretă de muzică populară, are nevoie urgentă de plasmă pentru a supraviețui. 

Bolnavă de COVID-19, cântăreaţa Rodica Olariu face un apel disperat către un donator de plasmă
Sursa foto: Facebook
de Georgiana Adam    |    20 Oct 2020   •   14:45

Cântăreața, aflată în stare gravă la Spitalul Clinic Municipal Arad, a transmis un mesaj disperat prin care cere ajutor, scrie viva.ro.
Ea are nevoie de un donator de plasmă cu grupa sanguină B3 pozitiv. 

Rodica Olariu a postat și o fotografie cu ea și masca de oxigen la gură. „Rugaţi-vă şi voi cu mine să trec cu bine şi peste încercarea asta. Doamne ajută la toată lumea. Amin!', a mai scris aceasta pe Facebook.

Cine ne poate ajuta și poate dona plasmă să o facă cu mențiunea „Pentru Rodica Olariu”', este mesajul care circulă pe Internet, după ce oamenii s-au mobilizat şi au distribuit masiv apelul artistei.

“Ne-a distrat, ne-a făcut fericiți, ne-a făcut să zambim sau să ne înecăm amarul pe muzica ei, de pe vremea când o ascultam pe casete până în zilele noastre când ne-a încântat cu prezența și piesele ei chiar pe terasa noastră.

Astăzi a venit vremea să încercăm să o răsplătim, să încercăm să o facem noi să zâmbească din nou, să o facem fericită”, au scris fanii artistei pe reţelele de socializare.

×
Subiecte în articol: COVID-19 Rodica Olariu Oradea
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close