Antena 3 CNN Actualitate Cine era Nicoleta, mămica din Buzău care a pierit în accidentul de autocar din Bulgaria. Coincidența stranie relatată de apropiați

Cine era Nicoleta, mămica din Buzău care a pierit în accidentul de autocar din Bulgaria. Coincidența stranie relatată de apropiați

Nicoleta M. se numără printre persoanele care şi-au pierdut viaţa în accidentul de autocar din Bulgaria. Femeia era din Buzău și vorbea bine limba turcă. Potrivit apropiaţilor, Nicoleta lucra ca ghid la firma care efectua excursii cu autocarul spre destinaţiile turistice din Anatolia.

Cine era Nicoleta, mămica din Buzău care a pierit în accidentul de autocar din Bulgaria. Coincidența stranie relatată de apropiați
Sursa foto: Facebook
de Gabriel Dano    |    08 Aug 2022   •   18:02

Nicoleta avea 42 de ani și era mama a doi copii: un băiat, acum student în Olanda, din primul mariaj cu un cetăţean turc, şi o fetiţă, din a doua căsătorie, aflată şi aceasta într-o etapă finală, cea a divorţului, scrie Adevărul. Vineri, buzoianca se întorcea din Turcia, iar în această săptămână urma să plece la mare, împreună cu fetiţa sa, în vârstă de şapte ani.

Destinul a fost însă neîndurător cu ea. Cel mai probabil, în momentul accidentului, Nicoleta se afla lângă şoferul turc pentru a asigura traducerea dintre acesta şi călători, majoritatea români.

Potrivit apropiaților, buzoianca s-ar fi aflat în autocar în calitate de angajat al firmei de transport din Bucureşti și colabora de mai mulţi ani cu aceasta. Despre tragedie, autorităţile bulgare l-au înştiinţat prin apel telefonic pe fostul soţ, al cărui nume Nicoleta încă îl purta deoarece decizia de divorţ nu a fost încă pronunţată.

Femeia a avut un destin asemănător cu al tatălui ei, care a pierit în urmă cu şapte ani tot într-un accident rutier, potrivit sursei citate.

Cumplitul accident s-a produs vineri spre sâmbătă în jurul orei 01.30, pe drumul dintre Ruse şi Veliko Tarnovo, între localităţile Kutsina şi Polikraishte. Autocarul în care se aflau 25 de pasageri, dintre care şapte cetăţeni turci şi 18 români, se întorceau de la Istanbul şi mergeau către Bucureşti.

La un moment dat, şoferul autocarului, un cetățean turc, a pierdut controlul direcţiei, a spulberat un autoturism înmatriculat în Olanda, a ieşit de pe şosea, a smuls din rădăcini un copac şi s-a oprit după aproximativ 250 de metri.

Chiar înainte de impact, trei oameni s-au dat jos din autoturism, lucru care le-a salvat viaţa. Maşina lor a fost efectiv strivită de autocarul românesc scăpat de sub control.

 

 

 

×
Subiecte în articol: accident autocar
Parteneri
Prognoza meteo 18 martie - 15 aprilie 2024
x close