Antena 3 CNN Actualitate Cântecul cu vocea lui Klaus Iohannis făcut celebru de Mircea Badea - VIDEO

Cântecul cu vocea lui Klaus Iohannis făcut celebru de Mircea Badea - VIDEO

Mircea Badea a făcut recent celebru un cântec cu vocea lui Klaus Iohannis. Melodia, numită "Klaus Iohannis - Jo Napot Kivanok" a fost postată pe canalul de Youtube "Nazef" și a strâns deja peste 220.000 de vizualizări. Chiar autorul spune despre acest gen de cântec că e o "caterincă muzicală".

Cântecul cu vocea lui Klaus Iohannis făcut celebru de Mircea Badea - VIDEO
de Gabriel Dano    |    06 Iul 2020   •   17:37

Klaus Iohannis a venit cu celebrul mesaj în limba maghiară "Jo Napot Kivanok, PSD" după ce pe masa Senatului a ajuns un proiect de lege care prevedea că Ținutul Secuiesc devine regiune autonomă cu personalitate juridică a fost adoptat tacit de Camera Deputaților.

Cu acea ocazie, șeful statului a lansat o acuzație dură la adresa PSD spunând că luptă pentru a da Ardealul Ungariei, în colaborare cu UDMR.

Astfel, în cadrul discursului pe care l-a susținut, Klaus Iohannis a spus: "Jó napot kívánok, PSD!" și "Jó napot, Ciolacu!"

Afirmația rostită ironic de președintele Klaus Iohannis și pe care mulți români nu au înțeles-o, a fost doar un salut la adresa PSD și a lui Marcel Ciolacu,

"Jó napot" înseamnă "bună ziua", iar "kívánok" înseamnă "eu vă doresc", astfel încât, împreună, afirmația "jó napot kívánok" înseamnă: ”Vă doresc o zi bună".

×
Subiecte în articol: Mircea Badea Klaus Iohannis
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close