Antena 3 CNN Be EU Carmen Avram: „Momentul din plenul Parlamentului European, în care domnul Tudorache a dat cu piciorul în România, a fost jenant”

Carmen Avram: „Momentul din plenul Parlamentului European, în care domnul Tudorache a dat cu piciorul în România, a fost jenant”

Carmen Avram: „Momentul din plenul Parlamentului European, în care domnul Tudorache a dat cu piciorul în România, a fost jenant”
16 Iul 2019   •   22:13

Carmen Dan și Iuliu Winkler au vorbit la Antena 3 despre un moment „jenant” care s-a petrecut în plenul Parlamentului European. În timpul dezbaterii despre președinția României la Consiliul UE, europarlamentarul Dragoș Tudorache (PLUS) a criticat Guvernul României că a fost "mult prea preocupat de problemele cu justiția ale liderilor săi". 

Carmen Avram- „Doamna premier a avut un speech foarte bun, lumea era relaxată și domnul Tudorache a început să dea cu piciorul în Guvern și în România. Toată lumea a vorbit frumos despre România și vine acest domn care a minimalizat importanța Guvernului României și reduce totul la funcționari. Ei sunt de excepție, dar să minimalizezi importanța Guvernului a fost rușinos. L-am auzit pe Cioloș spunând că își dorește foarte tare să unească tot grupul de români de la Bruxelles și să lucrăm împreună și, pe de altă parte, iată există această poziție jenantă”.

Iuliu Winkler- „Această dezabtere care a avut loc de dimineață are și niște știri bune și niște pericole pentru România. În momentul dezbaterii despre președinția României a fost un moment caracterizat printr-o slabă prezență în sală. Celelalte aspecte au fost cel tehnocratic și politic. Au fost lăudați diplomații români, toți cei care au contribuit, dar evident că dacă vrem să facem analiza politică, rezultate politice a celor șase luni, acestea s-au lăsat așteptate”. 

×
Subiecte în articol: carmen avram România be EU
Parteneri
Averea lui Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL
x close