Antena 3 CNN Actualitate "Apare o altă nenorocire" | Carmen Harra, predicţii despre variola maimuţei şi evoluţia războiului în Ucraina

"Apare o altă nenorocire" | Carmen Harra, predicţii despre variola maimuţei şi evoluţia războiului în Ucraina

Celebra clarvăzătoare a vedetelor Carmen Harra a vorbit despre variola maimuței şi despre provocările pe care suntem obligați să le depășim cu teama producerii unui război nuclear. Previziunile făcute la începutul anului s-au adeverit. Iată ce ar putea urma.

"Apare o altă nenorocire" | Carmen Harra, predicţii despre variola maimuţei şi evoluţia războiului în Ucraina
Sursa foto: Facebook
de Claudia Popovici    |    24 Mai 2022   •   23:32

Întrebată despre cum vede evoluția variolei maimuței, Carmen Harra a precizat.

"Nu văd, în viziunea mea, ca acest virus să ia proporțiile pe care le-a luat Covid-ul. În nici un caz. Dar este interesant că tot timpul apare ceva.

Cum se termină unul apare altul pe sezoane aşa, apare o altă nenorocire care tot timpul trebuie să ne ţină în tensiune, să ne sperie, să ne îngrijoreze să ne facă să ne schimbăm planurile pe care le avem şi să ieșim din normalitate.

Am intrat într-o gândire eronată colectivă. Undeva e o energie, spune clarvăzătoarea Carmen Harra într-un interviu live difuzat pe pagina sa de socializare.

Întrebata apoi despre război, Carmen Harra a precizat că "pericolul unui război şi de data asta a unui război nuclear este absolut iminentă".

"Pericolul există şi trebuie să ştim cum să ne păzim de el. Noi trăim o etapă foarte dificilă în evoluția noastră mentală, psihica psihologică.

Aici sunt problemele şi cel mai mult mă doare pentru generația asta tânără care este complet debusolată, care nu ştie pe ce drum să o apuce şi care suferă de atacuri de panică, de anxietate, de revoltă faţă de ce se întâmplă", a mai spus Carmen Harra.

Carmen Harra, predicții care dau fiori: "Este prima bătălie reală după Al Doilea Război Mondial. Karma se repetă"

Reamintim că la începutul anului Carmen Harra a prezis un posibil conflict între Rusia şi Ucraina care s-a adeverit o lună mai târziu. Tot atunci a mai făcut o serie de preciziuni vizavi de Vladimir Putin, NATO, Moldova şi Polonia. 

"Rusia va ataca Ucraina. Este un plan vechi la care Putin nu o să renunțe și-l va pune în aplicare. Însă o să-l coste capul lui. O să plătească cu președinția pentru această escapadă a lui, care o să se desfășoare foarte urât și o să ia niște proporții foarte urâte. 

Biden nu are însă puterea politică pe care ar fi trebuit să o aibă, să intervină să pună punct la așa ceva. Și Putin știe că Biden este foarte slab și profită de slăbiciunea lui. 

De fapt, Biden este foarte contestat în America și va continua să fie contestat și nu știu ce se va întâmpla cu el... 

Eu am spus de anul trecut că 2022 este un an al răsturnărilor politice. Și ce vom vedea sunt răsturnări politice în SUA, în Rusia, în Franța...  

De fapt și alte țări se vor implica în această nenorocire care începe în bătălia dintre Rusia intrând în Ucraina. Implicațiile politice sunt foarte grave și foarte urâte. Este prima bătălie reală după al Doilea Război Mondial. După 60 de ani, ne întoarcem înapoi, influențele planetare vin din nou să ne arate repetarea unor karme anterioare. 

Ăsta este episodul care urmează și de aici multe alte consecințe care se răsfrâng  politic, economic, inflație șamd." - a explicat Carmen Harra în exclusivitate pentru Antena 3.

Carmen Harra reconfirmă profeţiile sumbre: "Războiul va dura. Putin va ataca o ţară NATO"

Acum, cunoscutul terapeut avertizează că nu avem de a face cu un conflict ce va lua sfârşit repede. Putin are un plan diabolic, bine şi îndelung pus la punct. Va intra din nou în Moldova şi Georgia, apoi va ataca Polonia. Iar toate acestea vor dura mai mult decât putem acum estima ori spera. 

"Putin a pregătit ofensiva militară de mult şi a aşteptat doar momentul politic să pornească acest atac care este mult mai complex decât ne imaginăm. Planurile lui sunt mult mai mari decât ne dăm seama. 

Partea proastă este că nu suntem pregătiţi. NATO nu este pregătit, America nu este pregătită. Nimeni nu a intervenit cum ar fi trebuit să intervină.", a spus Carmen Harra.  

"Putin nu este impresionat de sancţiunile economice, ba mai mult ameninţă cu un cyberatac cibernetic care de fapt se va declanşa.

Pericolul foarte mare, însă, pe care nimeni nu îl discută şi nu îl ia în atenţie este că atunci când doi se bat, al treilea câştigă. Partea proastă este China la care nimeni nu se gândeşte, care vrea să îşi ia înapoi Taiwanul şi care poate profita de această situaţie atât de confuză.", a mai avertizat Carmen Harra. 

Putin va lua înapoi Moldova şi va ataca Polonia

"Nu numai că Putin va lua înapoi Moldova şi Georgia, şi va încerca să intre unde poate el cât de puternic. pentru că Putin nu are frică, are o minte diabolică şi s-a pregătit.  

Povestea nu arată deloc bine... Nu vreau să vă fac predicţii negative, dar doar rugăciunile nu o să ne salveze de acest război care bate la uşă. Şi totuşi simt că România, prin partea de NATO este protejată în etapa actuală. Pericolul îl văd spre Polonia. S-ar putea ca ruşii, mai mult ca sigur să intre spre NATO, dar nu prin România. 

Planul este diabolic, războiul va mai continua, este doar începutul. Nu mai credeţi că o să ţină două-trei zile şi gata. Nu acesta este planul.", a mai explicat Carmen Harra, la Antena 3. 

 

×
Parteneri
Senat: Schimbare importantă în regimul pașapoartelor
x close