Antena 3 CNN Actualitate Carmen Tănase a dezvăluit ce salariu are: "Nu vreau să supraviețuiesc, eu vreau să trăiesc"

Carmen Tănase a dezvăluit ce salariu are: "Nu vreau să supraviețuiesc, eu vreau să trăiesc"

Carmen Tănase a dezvăluit ce salariu încasează lunar. Actrița are un salariu cu care poate doar să supraviețuiască, după cum spune ea, nu și să trăiască.

Carmen Tănase a dezvăluit ce salariu are: "Nu vreau să supraviețuiesc, eu vreau să trăiesc"
Sursa foto: Mediafax_Foto-Cristian_Radu_Nema
de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Iul 2022   •   11:31

Marea doamnă a teatrului româneasc a mărturisit că primește un salariu lunar de 1.300 de euro.

”Până la urmă supraviețuiești cu salariul. La categoria mea de exemplu e 1.300 de euro cam așa, hai, supraviețuiești, nu-i nicio problemă. Bă, dar nu vreau să supraviețuiesc, eu vreau să trăiesc, să viețuiesc”, a spus actrița.

Carmen Tănae mărturisește că nu dorește să supraviețuiască, ci să trăiască. Vedeta vrea să ducă o viață decentă cu această sumă primită lunar. Actrița consideră că banii pe care îi primește nu sunt suficienți pentru ceea ce face ea, dar continuă să profeseze pentru că este pasionată de actorie.

”Da, am avut perioade (n.red. când nu se ajungea cu banii). Absolut. N-am câștigat mai bine decât atunci când am făcut televiziune. Din teatru nu! Acum, sigur, de câțiva ani de zile s-a dezvoltat teatrul privat și acolo e cu totul altceva, dar și acolo e în funcție de notorietate, nu toată lumea e plătită la fel.

Dar acum dacă ne-au tăiat prăjitura și la spectacolele private, că nu trăiești din salariile de la stat, hai pe bune! Orice om are dreptul, că e faimos, că nu e faimos, are dreptul să trăiască. Punct!”, a mai adăugat actrița.

×
Subiecte în articol: carmen tanase salariu
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close