Antena 3 CNN Actualitate Cât costă o porție de cartofi și două de pomana porcului, la Târgul de Crăciun din Constituției. "Bătaie de joc"

Cât costă o porție de cartofi și două de pomana porcului, la Târgul de Crăciun din Constituției. "Bătaie de joc"

Preţ mai mult decât piperat pentru o porție de cartofi și două de pomana porcului, spune o tânără care a mers la târgul de Crăciun din Piața Constituției.

Cât costă o porție de cartofi și două de pomana porcului, la Târgul de Crăciun din Constituției. "Bătaie de joc"
Sursa foto: Antena 3 CNN/Tik Tok
de Georgiana Adam    |    05 Dec 2022   •   14:00

În afara preţului pe care îl consideră nejustificat de mare, femeia a fost nemulțumită și de porțiile mici, care nu justifică costul ridicat.

"Băi, fraților, veniți în Târgul de Crăciun, la Constituției, și mâncați așa ceva de 88 de lei. 

Nu o să vă vină să credeți, dar tot ce este aici e aproape neatins, că am luat doar două guri, 88 de lei. Bătaie de joc", a spus tânăra, în clipul video pe care l-a postat pe TikTok.

Citeşte şiAlimentele care se vor scumpi cel mai mult în decembrie. Cât ne va costa coşul de cumpărături pentru sărbătorile de iarnă

Pe 30 noiembrie, Târgul de Crăciun Bucureşti a devenit cel mai vizitat loc din Capitală cu mai mult de 25.000 de participanţi.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

De departe, atracția din acest an de la târgul de Crăciun este roata panoramică, înaltă de 36 de metri, de unde se poate vedea orașul de la înălțime. 

Comercianții, veniţi din toate colțurile țării, recunosc că au fost nevoiți să mărească prețurile produselor din cauza scumpirilor din ultima perioadă.

Târgul de Crăciun din Piața Constituției va fi deschis până pe 26 decembrie.

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close