Antena 3 CNN Actualitate Cât costă o masă de prânz în Mamaia. Tenerife este invidioasă!

Cât costă o masă de prânz în Mamaia. Tenerife este invidioasă!

Anul 2020 stă sub semnul turismului intern. Pandemia de coronavirus îi face pe români să aleagă România pentru vacanța de vară, iar cei din turism aleg să folosească această ocazie cât pot de bine. Prețurile au explodat pur și simplu în ultime perioadă, mai ales în Mamaia, considerată preferata românilor cu dare de mână.

Cât costă o masă de prânz în Mamaia. Tenerife este invidioasă!
Sursa foto: pixabay
de Dan Gabor    |    11 Aug 2020   •   09:50

Nu doar cazările, șezlongurile și rezervările în cluburile de fițe sunt mai scumpe, ci și prețurile la mâncare sunt în acest an cu mult mai piperate, punând la grea încercare buzunarele celor care nu se așteptau la o asemenea situație.

Spre exemplu, micul dejun în Mamaia poate varia între 25 și 45 lei, în funcție de localul la care alegi să savurezi prima masă a zilei, potrivit Cancan. Cu tot cu o cafea, poți scoate din buzunar chiar și 50 de lei.

Nici când vine ora prânzului situația nu este mai roz. Dimpotrivă: pentru două feluri de mâncare + o băutură răcoritoare poți scoate din buzunar, pentru cea mai importantă masă a zilei, chiar și 100 de lei. Dacă mai vrei să savurezi și o gustare ajungi să-ți ușurezi portofelul de 25-40 de lei.

Cina la Mamaia te poate 'ușura' de 100 de lei

Pentru cină, turiștii de la malul mării, care au ales Mamaia ca destinație, pot să mai scoată din buzunar încă100 de lei. Făcând un calcul rapid, pentru 3 mese pe zi plus eventuale gustări, în stațiunea Mamaia poți scoate din buzunar între 300-350 de lei.

 

×
Subiecte în articol: Mamaia cat costa o masa
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close