Antena 3 CNN Actualitate Cazul Caracal. Lucruri bizare legate de testele ADN făcute de INML

Cazul Caracal. Lucruri bizare legate de testele ADN făcute de INML

Cazul Caracal. Lucruri bizare legate de testele ADN făcute de INML
21 Aug 2019   •   19:29

Andreea Sava a prezentat, miercuri, la Ediție specială, mai multe lucruri bizare legate de testele ADN făcute de Institutul de Medicină Legală în cazul disparițiilor de la Caracal.

Citește și: Cazul Caracal. Răsturnare de situație în cazul femeii misterioase în roșu cu care s-a întâlnit Luiza Melencu înainte să dispară

"Inclusiv cronologia comunicărilor în legătură cu ADN-ul este bizară și te face să-ți pui întrebări de ce se comunică atât de prost", a explicat Andreea Sava.

28 iulie, ora 14.15 - INML începe analiza rămășițelor umane găsite în Caracal. Potrivit surselor, analiza poate dura până la două săptămâni (11 august) - desigilate abia luni.

2 august - După cinci zile, medicii de la INML anunță că au finalizat analiza antropologică a oaselor găsite lângă Carcal. Oasele ar aparține unei persoane de sex feminin, cu vârsta cuprinsă între 12 și 17 ani.

2 august, seara - Rezultatul testelor ADN indică faptul că este vorba despre Alexandra Măceșanu. Ana Birchall înștiințează familia despre rezultat.

5 august - Sunt descoperite oase într-o pădure din apropierea casei groazei. Gheorghe Dincă susține că rămășițele umane aparțin Luizei Melencu.

16 august, seara - apare informația pe surse că INML a trimis la DIICOT raportul privind unele dintre oasele luate din lizieră.

17 august, dimineața - DIICOT confirmă primirea unui raport de la INML din care reiese că nu se poate stabili ADN din oasele din pădure. DIICOT cere reluarea analizelor.

Șocant este că și autoritățile au încercat să prezinte faptul că cele Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu sunt moarte, fără să aibă probe concrete în acest sens.

Pe 27 iulie, la o zi după ce începuse ancheta, premierul Viorica Dăncilă le transmitea condoleanțe părinților Alexandrei Măceșanu. La scurt timp și președintele Klaus Iohannis spunea că fetele sunt decedate.

×
Subiecte în articol: Gheorghe Dincă Klaus Iohannis
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close