Antena 3 CNN Actualitate Ce avere inedită are primarul care și-a umilit fiica dezbrăcată? Traian Ogâgău, terenuri de 50.000 mp  

Ce avere inedită are primarul care și-a umilit fiica dezbrăcată? Traian Ogâgău, terenuri de 50.000 mp  

Primarul localității Sângeorz-Băi, bărbatul care și-a filmat fiica dezbărcată, are o declarație de avere inedită.

Ce avere inedită are primarul care și-a umilit fiica dezbrăcată? Traian Ogâgău, terenuri de 50.000 mp  
de Gabriel Dano    |    19 Sep 2020   •   11:16

Traian Ogâgău deține trei terenuri: unul intravilan de 28.000 mp și două agricole, de 5.000 mp, respectiv 25.000 mp, toate în Sângeorz-Băi. Acestea sunt achiziționate prin contracte de vânzare-cumpărare între anii 2013 și 2019 și este unic titular.

Politicianul nu deține niciun imobil pe numele său, nu are mașini și nici bunuri, nu are conturi și nici datorii în bancă, în schimb este acționar la o societate comercială din Bistrița în valoare de 1,3 milioane lei.

Totuși Traian Ogâgău a lăsat goală declarația de avere în dreptul veniturilor, deși este primar al orașului Sângeorz-Băi încă din anul 2016. PNL-istul nu a scris nimic nici în dreptul sumei dar nici a angajatorului. Din declarația de avere a lui Ogâgău reiese că singura lui sursă de venit ar fi alocațiile celor trei copii, în valoare de 1.600 lei fiecare.

Filmat în timp își umilește fiica dezbrăcată, pusă să stea în genunchi

Primarul din Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău, a filmat momentul în care își umilește fiica dezbrăcată, pe care a pus-o să stea în genunchi și cu mâinile ridicate deasupra capului, minute în șir, timp în care fetița este pusă să repete că va fi cuminte și că nu își va mai face părinții de râs.

Edilul a ieșit public printr-o postare pe contul său de socializare și a explicat de ce a decis să își pedepsească fiica într-o așa manieră.

 

×
Subiecte în articol: primar Sângeorz-Băi
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close