Antena 3 CNN Actualitate Cine este, de fapt, pensionarul care făcut scandal la conferința de presă a ministrului Muncii, Violeta Alexandru

Cine este, de fapt, pensionarul care făcut scandal la conferința de presă a ministrului Muncii, Violeta Alexandru

A fost scandal la conferința de presă a ministrului Muncii. Violeta Alexandru și președintele PNL Sector 6, Ciprian Ciucu au fost apostrofați de un pensionar care a început să urle și să amenințe nervos. Violeta Alexandru a acuzat că circul a fost orchestrat de primarul PSD al Sectorului 6, Gabriel Mutu.

Cine este, de fapt, pensionarul care făcut scandal la conferința de presă a ministrului Muncii, Violeta Alexandru
de Gabriel Dano    |    05 Iul 2020   •   19:55

”Noi putem să vorbim separat. Cu siguranță, am să vă dau orice răspuns aveți nevoie din partea mea, însă nu vă lăsați folosit de PSD pentru că își bate joc de dvs. Uitați-vă la oameni care vă vorbesc cu responsabilitate. Nu vă lăsați folosit și manipulat, nu asta e soluția.”, i-a spus Violeta Alexandru bătrânului cu care a intrat în conflict.

Violeta Alexandru și-a păstrat calmul, a declarat că va vorbi separat cu pensionarul și că se aștepta să se întâmple astfel de scandaluri. Lucru care s-a și întâmplat, potrivit imaginilor Antena 3.

După câteva ore, bătrânul care a bruiat conferința de presă a Violetei Alexandru a fost amendat. Poliția Capitalei anunță că nu l-a găsit pe acesta la fața locului, dar l-a identificat ulterior.

Poliția Capitalei afirmă că a fost sesizată prin 112 că un bărbat recalcitrant tulbură ordinea și liniștea publică pe o stradă din sectorul 6, unde se desfășoară o conferință de presă.

Într-o intervenție telefonică la Antena 3, Tudor Bădeanu, pensionarul care a certat-o în public pe Violeta Alexandru, a explicat de ce a făcut acest gest.

"Stau chiar în zonă și am aflat că e conferința și m-am dus acolo și normal că m-am răzbunat. Să mărească pensiile cu 40% și să mărească și alocațiile copiilor. Am pensie 1.100 de lei. Am fost lăcătuș și sudor electric. La grupa a II-a.

Și eu am rămas uimit ce am avut eu de am spus cuvinte urâte. Nu știu, parcă diavolul m-a trimis. Aveți cuvântul meu că eu sunt un om foarte calm, foarte liniștit, dar nu știu ce am avut", a povestit Tudor Bădeanu.

Pensionarul afirmă că nu a fost trimis de nimeni acolo ca să deranjeze conferința de presă.

×
Subiecte în articol: Violeta Alexandru
Parteneri
Prognoza meteo 18 martie - 15 aprilie 2024
x close