x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Cine este Mirel Palada, protagonistul celui mai nou scandal mediatic

de 14 Sep 2017   •   12:11
Cine este Mirel Palada, protagonistul celui mai nou scandal mediatic 16
Foto: Facebook/Mirel Palada

Cine este Mirel Palada, protagonistul celui mai noi scandal mediatoc.  Sociologul a devenit cunoscut în calitate de purtător de cuvânt al Guvernului Ponta și membru în partidul lui Sebastian Ghiță când a adresat de-a lungul timpului mai multe mesaje controversate: „porcușori anti-guvernamentali” sau „Marş la vot, pufoşilor!”.

Mirel Palada este fondatorul si Directorul General al Companiei de Cercetare Sociologica si Branding (CCSB), ce oferă servicii de cercetare si consultanta în media si politica (sondaje pe intelesul tuturor). După ce a plecat de la Guvern, s-a înscris în Partidul România Unită, condusă de fostul deputat Sebastian Ghiță.

În 2009 a absolvit Colegiul National de Aparare, Universitatea Nationala de Aparare «Carol I», Bucuresti și este licențiat în sociologie.

În 2014, la alegerile prezidențiale, Mirel Palada a transmis un mesaj dur, după alegerile în urma cărora Victor Ponta  a pierdut președinția.

”Ura, dezbinare, încrincenare, paroxism. Care, iată, nu se termina nici dupa alegeri. Sper din tot sufletul sa invatati si voi, distinsi pufosi anti-guvernamentali, ceva din victoria asta, cum si noi invatam din aceasta infringere. Sint curios Hotnews, Lucian Mandruta, Mediafax, Digi 24, B1 TV si celelalte publicatii obiective, deci independente, ce spin profesionist vor da si de data asta in asa fel incit sa ma scoata un nemernic si din aceasta postare”, a scris el pe Facebook.

 

sati