Antena 3 CNN Actualitate Circulaţia este îngreunată pe autostrăzile A2 şi A3. Şase drumuri naţionale, închise

Circulaţia este îngreunată pe autostrăzile A2 şi A3. Şase drumuri naţionale, închise

Circulaţia este îngreunată pe autostrăzile A2 şi A3. Şase drumuri naţionale, închise
Sursa foto: Foto: Facebook/MAI
17 Ian 2017   •   15:52

Update: Circulaţia este îngreunată, marţi, din cauza viscolului, pe autostrăzile A2 şi A3, precum şi pe mai multe drumuri naţionale din Călăraşi, Constanţa, Ialomiţa şi Ilfov. Infotrafic a anunţat că mai multe drumuri naţionale au fost închise. Totodată, CFR Călători a anulat, pe parcursul zilei de marţi, 15 trenuri, în zona de sud a ţării.

Traficul pe drumul naţional 22, între localităţile Lumina şi Mihai Viteazu, precum şi pe DN2A, între Mihail Kogălniceanu şi Hârşova, ambele în judeţul Constanţa, a fost oprit, marţi după-amiază, din cauza viscolului şi a vizibilităţii reduse.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că, marţi după-amiază, începând cu ora 15.00, din cauza viscolului şi a vizibilităţii reduse, traficul rutier între Lumina şi Mihai Viteazu(DN22) a fost închis.

De asemenea, de la aceeaşi oră a fost închis şi DN2A între Mihail Kogălniceanu şi Hârşova.

Update: Traficul pe Autostrada Soarelui, între Bucureşti şi Fundulea, a fost închis, marţi, la prânz, după ce mai multe TIR-uri au rămas înzăpezite, circulaţia fiind deviată pe centura de la rondul Gării Căţelu.

 

Brigada Rutieră a Capitalei informează că, la ora 11.12, trafcul pe A2, între Bucureşti şi Fundulea, este închis, fiind deviat pe centura de la rondul Gării Căţelu.

Această măsură a fost luată din cauza unor TIR-uri rămase înzăpezite la kilometrul 26 al autostrăzii.

Ştire iniţială: Circulaţia rutieră se desfăşoară cu dificultate, marţi dimineaţă, pe autostrăzile A3 Bucureşti - Ploieşti şi A2 Bucureşti - Constanţa, din cauza viscolului, anunţă Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

Conform sursei citate, pe autostrada A3 Bucureşti - Ploieşti se circulă cu dificultate, vizibilitatea fiind scăzută sub 100 de metri din cauza viscolului.

Şi pe A2 Bucureşti - Constanţa traficul este îngreunat, între Fundulea şi Lehliu vizibilitatea fiind sub 100 de metri, iar între Lehliu şi Drajna vizibilitatea este scăzută sub 50 de metri din cauza viscolului.

Potrivit Infotrafic, se acţionează şi se împrăştie material antiderapant, însă din cauza vântului puternic zăpada este readusă pe şosea.

Judeţele Constanţa şi Călăraşi, alături de Caraş-Severin şi Mehedinţi, se află sub avertizare cod galben, de luni seară şi până marţi după-amiază. Meteorologii au atenţionat că, până miercuri seară, în sudul şi sud-estul ţării va fi vânt, care va putea depăşi la rafală 55 de kilometri pe oră, iar în Banat, Oltenia, jumătatea de sud a Munteniei şi în Dobrogea vor fi ninsori slabe.

×
Subiecte în articol: viscol circulatie ingreunata
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close