x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! AcceptX

Fii alături de noi!

UPDATE. Copil căzut în gol 4 metri printre tribune, la un meci de baschet

de D.G.   •   13 Mar 2016   •   13:55

UPDATE:

Poliţiştii clujeni au început cercetări pentru vătămare corporală din culpă după ce un copil de nouă ani, care asista ca spectator la un meci de baschet, a căzut, sâmbătă seara, de la o înălţime de circa patru metri, de la o tribună a Sălii Polivalente, şi s-a rănit, fiind transportat la spital.
Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Daniel Boie, a declarat, duminică, corespondentului MEDIAFAX că verificările includ atât conducerea Sălii Polivalente, cât şi antrenorul care însoţea grupul de copii şi părinţii
minorului.

”Poliţiştii clujeni s-au autosesizat şi fac cercetări pentru vătămare din culpă în urma incidentului petrecut sâmbătă seara în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, când un copil a fost rănit. Nu s-a depus nicio plângere în acest acaz. Noi verificăm circumstanţele în care a avut loc incidentul şi se solicită informaţii atât de la conducerea Sălii Polivalente, cât şi de la antrenorul cu care era copilul şi de la părinţii acestuia”, a spus Boie.

----------------------------------------

În timpul meciului de baschet dintre U BT Cluj-Napoca și CSM Oradea, un copil în vârstă de 9 ani a căzut prin spațiul dintre tribuna retractabilă și platforma de beton a Sălii Polivalente din Cluj-Napoca. Acesta se află în afara oricărui pericol, dar are o fractură și mai multe răni la cap suferite după ce a căzut în gol de la mai mult de trei metri, potrivit Transilvania Reporter. 

Incidentul a avut loc în timpul meciului de baschet dintre U BT Cluj-Napoca și CSM Oradea, meci care a avut loc sâmbătă, în Sala Polivalentă. Copilul de 9 ani se afla la meci alături de părinții săi și, potrivit martorilor, se îndrepta spre locurile de pe scaune când a căzut prin spațiul dintre platforma de beton a clădirii și tribuna retractabilă.

Băiatul a ajuns la UPU cu răni la nivelul capului și brațul stâng fracturat. Potrivit martorilor, imediat după ce a căzut în gol aproape 4 metri, copilul era conștient dar nu și-a recunoscut părinții. Medicii care i-au acordat primul ajutor au crezut inițial că este vorba despre un hematom, însă după investigații amănunțite s-a dovedit că rănile nu sunt atât de grave.

„Un băiețel a căzut între două secțiuni de scaune din tribună. A căzut în gol de la aproxiamtiv 3-4 metri. A suferit leziuni la nivelul capului și medicii care i-au acordat primul ajutor l-au considerat suspect de fratură de membru superior. Copilul era conștient și a fost transprotat la UPU cu o ambulanță SMURD de Terapie Intensivă”, a declarat Andrei Biriș, purtător de cuvânt al ISU Cluj.

Sala Polivalentă din Cluj are o capacitate standard de aproximativ 7300 de locuri însă, în situații speciale, mulțumită unei tribune retractabile, capacitatea poate fi dusă la 10000 de locuri pe scaune.

poza

Actualitate

Serie neagră în România. Atacuri de stradă, internări la nebuni și morți suspecte

Danubiana, un imperiu preluat de la regimul comunist  a fost transformat într-o grămadă uriașă de moloz de interesele finaciare ale unui nucleu constituit inclusiv de apropiați ai fostului președinte...

22 Oct 2016  •  00:39

sati