Antena 3 CNN Actualitate Coadă de zeci de maşini la centrul de vaccinare din Piaţa Constituţiei

Coadă de zeci de maşini la centrul de vaccinare din Piaţa Constituţiei

Zeci de maşini cu oameni s-au adunat la centrul de vaccinare drive-thru deschis în Bucureşti, în Piaţa Constituţiei. În această dimineaţă au ajuns şi dozele de vaccin care au fost mutate ieri de acolo. Miercuri, vaccinarea a fost oprită din cauza unei pene de curent, iar dozele au fost mutate pentru a fi păstrate la o temperatură optimă.

Coadă de zeci de maşini la centrul de vaccinare din Piaţa Constituţiei
Sursa foto: Hepta
de Andrei Grigore    |    13 Mai 2021   •   08:58

Au fost deja împărţite acele formulare care trebuie completate şi s-a dat drumul la coadă. Vorbim de o coadă de zeci de maşini care se vedeau undeva în afara ţarcului.

De numai câteva minute au sosit dozele de vaccin care ieri au trebuit să fie mutate de urgenţă pentru a-şi păstra termenul de valabilitate în condiţiile optime în care trebuie ţinute.

Pana de curent s-a produs ieri, în jurul orei 14:30, iar vaccinarea a fost oprită în întregime.

În cursul zilei de miercuri, până să apară această problemă, au fost vaccinate peste 340 de persoane, asta în contextul în care, zilnic, erau vaccinate 600-700 de persoane.

Astfel, joi, vaccinarea nu a început la ora 8:00, asta pentru că dozele au fost aduse înapoi, după ce ieri au fost transportate de urgenţă, într-un loc unde au fost ţinute în siguranţă.

Oamenii se pot imuniza la centrul drive-thru din Piață Constituției, între ora 8 şi ora 20.

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close