x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Comisar-şef din Poliţia Bacău, condamnat la închisoare cu suspendare pentru favorizarea infractorului

de S.T.   •   28 Ian 2016   •   22:04
Comisar-şef din Poliţia Bacău, condamnat la închisoare cu suspendare pentru favorizarea infractorului 534
Foto: pixabay.com
Un comisar-şef de la Poliţia Bacău a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare pentru favorizarea infractorului, după ce ar fi furnizat date dintr-un dosar pe care îl instrumenta unui fost primar, arestat, în vara anului trecut, pentru fapte de corupţie, decizia nefiind definitivă.

Judecătoria Bacău l-a condamnat pe comisarul-şef Adrian Movilă, de la Serviciul de Investigare a Infracţiunilor Economice al Poliţiei Judeţene Bacău, la trei ani de închisoare cu suspendare sub supraveghere, pentru favorizarea infractorului, scrie Mediafax.

Sentinţa în acest caz a fost dată în baza unui acord de recunoaştere încheiat între poliţist şi procurorul de la Parchetul de lângă Judecătoria Bacău care instrumenta dosarul lui Adrian Movilă.

Pe lângă pedeapsa cu suspendare, comisarul-şef a fost obligat de magistraţi ca, pe parcursul termenului de supraveghere, să execute o muncă în folosul comunităţii la Serviciul de Salubritate al Primăriei Bacău sau la Căminul de Bătrâni Bacău, pe o perioadă de 120 de zile.

Judecătoria Bacău a dispus şi punerea în libertate a lui Adrian Movilă, arestat preventiv în această cauză la începutul lunii ianuarie.

Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel.

sati