Antena 3 CNN Actualitate El este criminalul din Onești! A amenințat în nenumărate rânduri că își va face dreptate cu arma

El este criminalul din Onești! A amenințat în nenumărate rânduri că își va face dreptate cu arma

Gheorghe Moroșan, bărbatul în vârstă de 68 de ani din Onești, care i-a ucis pe cei doi muncitori care renovau apartamentul din care fusese evacuat, promite de mai mulți ani că se va răzbuna cu arma.

El este criminalul din Onești! A amenințat în nenumărate rânduri că își va face dreptate cu arma
de Georgiana Adam    |    02 Mar 2021   •   10:11

Bărbatul a amenințat, în mai multe rânduri, că își va face singur dreptate cu arma, după ce a fost evacuat din apartament. El a postat mai multe filmulețe pe rețelele sociale în care și-a povestit toate problemele. 

Într-un filmuleț postat pe Facebook, Gheorghe Moroșan spune că este nemulțumit de răspunsurile halucinante primite de la autorități. 

Nemulțumire bărbatului erau provocate de faptul că soția sa fusese găsită vinovată de un furt uriaș de la Combinatul Chimcomplex Borzești, care a dus la pierderea apartamentului cuplului. 

”Familia mea a fost amenințată cu armă de foc! Dacă nu se lămurește această situație, cu armă de foc voi face și eu dreptate! Să nu vă fie de glumă! Eu nu glumesc! Asta am vrut să vă spun! Dacă vreți, luați măsuri! Dacă nu, o să le luați mai târziu!”, spunea, la acel moment, Gheorghe Moroșan.

Filmulețul postat în 2018 este extrem de lung, iar bărbatul își povestește toate problemele aici, tot ce i s-a întâmplat pe parcursul a 20 de ani. 

Povestește că a depus plângeri, că nimeni nu l-a băgat în seamă, că soția sa ar fi fost acuzată pentru furtul a 8,3 miliarde de lei vechi, în bunuri, iar aceasta ar fi nevinovată.

A ucis două persoane

Doi muncitori care efectuau lucrari de renovare intr-un apartament din Onesti au fost luati ostatici Gheorghe Moroșan, fostul proprietar al locuintei. Acesta a pierdut apartamentul in instanță, dar pentru că nu a suportat ideea, își făcuse un obicei să vină zilnic, timp de 11 ani, să vadă locuința. Când i-a văzut pe cei doi muncitori, a intrat peste ei și i-a amenințat cu cuțitul.

La fața locului, s-au deplasat echipe de polițiști, inclusiv un negociator din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău. Negocierile s-au sfarsit tragic când unul dintre ostatici ar fi încercat să iî smulgă cuțitul răpitorului.

Agresorul a reusit sa îi înjughie pe cei doi muncitori chiar în momentul în care și Politia a intrat în apartament. Unul dintre ei a murit pe loc, iar al doilea la spital.

Agresorul, în vârstă de 68 de ani, a fost împuscat de politiști, însă a fost operat iar acum se află în stare stabilă. 

×
Subiecte în articol: criminal Onesti
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close