Antena 3 CNN Actualitate Cristina Țopescu a murit. Ce mărturisire i-a făcut jurnalista tatălui ei, la primul interviu pe care i l-a luat

Cristina Țopescu a murit. Ce mărturisire i-a făcut jurnalista tatălui ei, la primul interviu pe care i l-a luat

Prezentatoarea Cristina Țopescu a murit, la doar 59 de ani. Anunțul a fost făcut duminica seara, de surse din apropierea familiei. Într-un interviu cu tatăl ei, realizat la Antena 3, jurnalista mărturisea că suferea atunci când televiziunea i-l „răpea” pe celebrul comentator sportiv, Cristian Țopescu.

Cristina Țopescu a murit. Ce mărturisire i-a făcut jurnalista tatălui ei, la primul interviu pe care i l-a luat
12 Ian 2020   •   23:26

CRISTINA ȚOPESCU A MURIT.„Eu sufeream puțin, pentru că televiziunea mi te-a răpit. Ce mă mira pe mine și mă intriga, copil fiind, era că auzeam un alt tată la televizor, tu acasă fiind un taciturn, îți scoteam cuvintele cu cleștele, iar la TV parcă te dedublai”, și-a amintit Cristina Țopescu la emisiunea Dincolo de știri de la Antena 3.

CRISTINA ȚOPESCU A MURIT.„Trebuia să existe o compensație între omul foarte vorbăreț de la televizor și omul mai puțin vorbăreț de acasă. Familia mea a suferit într-un fel, pentru că eu eram de dimineață până seara la tv, unde am crescut. A fost pentru mine o școală a vieții”, i-a răspuns comentatorul sportiv Cristian Țopescu, fiicei sale, Cristina Țopescu.

CRISTINA ȚOPESCU A MURIT.Acesta a fost primul interviu pe care jurnalista Cristina Țopescu i l-a luat tatălui ei, Cristian Țopescu.

×
Subiecte în articol: CRISTINA ȚOPESCU A MURIT
Parteneri
Un nou val de aer rece va traversa România
x close