Antena 3 CNN Actualitate Cristina, o tânără farmacistă din Botoșani, s-a sinucis la 3 luni după nuntă. ”Erai mândria întregii familii. Erai totul”

Cristina, o tânără farmacistă din Botoșani, s-a sinucis la 3 luni după nuntă. ”Erai mândria întregii familii. Erai totul”

Cristina o farmacistă de la Spitalul Județean ”Mavromati” din Botoșani a decis să își pună capăt zilelor. Soțul ei a găsit-o fără suflare în baia apartamentului în care locuiau.

Cristina, o tânără farmacistă din Botoșani, s-a sinucis la 3 luni după nuntă. ”Erai mândria întregii familii. Erai totul”
Sursa foto: DPA Images / Karl-Josef Hildenbrand
de Andreea Cigolea    |    08 Dec 2021   •   10:27

Cei doi erau căsătoriți din luna august 2021. Bărbatul și-a găsit soția, în vârstă de 30 de ani, fără suflare în baia apartamentului. Bărbatul, și el farmacist, se întorsese acasă, vineri după amiază, iar când a intrat în apartament a observat că femeia nu era nicăieri.

Când a intrat în baie, fata zăcea fără suflare, într-un ștreang improvizat, legat de o țeavă la caloriferul din baie.

Disperat, acesta a dat-o imediat jos și a încercat să îi ofere primul ajutor, sunând și la 112 pentru a cere ajutorul medicilor. La fața locului a ajuns o ambulanță cu medic, femeia nemaiputând însă fi salvată.

„Din păcate nu s-a mai putut face nimic, decât constatarea decesului, cel mai probabil survenit prin asfixie mecanică. Acest lucru va fi, însă, stabilit cu exactitate de medicii legiști”, a precizat medicul Daniela Amarande, din cadrul SAJ Botoșani, pentru Monitorul de Botoșani.

A lăsat bilet de adio

Cristina a vrut să justifice gestul său într-un bilet de adio şi să îşi ceară iertare celor care au iubit-o. Se pare că fata suferea de o depresie puternică.

Vestea a șocat întreaga familie și comunitate mai ales că nimeni nu își explică de ce Cristina a decis să își pună capăt zilelor.

Tânăra provine dintr-o familie din judeţul Suceava şi era iubită şi apreciată de toţi cei care o cunoşteau. "Nu îmi găsesc cuvintele şi totuşi nu înţeleg de ce tu copil bun, deştept, cuminte, inteligent…..de ce? Îmi pare rău fiindcă ai ales să pleci prea devreme, mult prea devreme. Erai un copil realizat, erai pe picioarele tale, erai mândria pentru întreaga familie. Erai totul!", este mesajul sfâșietor postat de una dintre cunoştinţele familiei

Tânăra avea o înclinaţie şi spre latura artistică, iar unii dintre apropiaţi spuneau că ar fi putut să dea şi la facultatea de teatru. Din câte se pare, femeia suferea de ceva timp de depresie. Unul dintre mesajele postate pe o reţea de socializare transmite multe despre stările interioare ale tinerei. "Trebuie să aleg, trebuie să aleg ceea ce merită cu adevărat spus: groază sau dorință? Și aleg dorința. Voi, fiecare dintre voi, îmi deschideți ochii, m-ați făcut să văd că nu trebuie să-mi pierd timpul cu frica fără sens", este un citat dintr-un film apreciat de tânără.

Vestea că femeia a decis să îşi ia viaţa a căzut ca un trăsnet pentru întreaga comunitate din satul sucevean în care s-a născut. "Drum lin! Ai vrut să pleci şi ai plecat! Domnul va fi cu tine mereu. Ai fost un suflet ales, ai fost o fată minunată! Condoleanţe familiei!", este unul dintre sutele de mesaje primite de familia tinerei.

”Nu îmi găsesc cuvintele și totuși nu înțeleg de ce tu, copil bun, deștept, cuminte și inteligent....de ce? .... când voi, copiii, sunteți cel mai de preț lucru, sunteți universul nostru al părinților, sunteți bogăția noastră, sunteți realizările noastre, oglinda noastră, sunteți prestigiul nostru, sunteți totul...Poți avea conturile pline, case, mașini, funcții etc.

Totul nu reprezintă nimic. Îmi pare rău fiindcă ai ales să pleci prea devreme, mult prea devreme. Erai un copil realizat, erai pe picioarele tale, erai mândria întregii familii. Erai totul!! Drum lin către îngeri...nu te vom uita niciodată”, este mesajul unei apropiate

 

×
Subiecte în articol: Botoșani farmacista sinucis
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close