Antena 3 CNN Actualitate Culiţă Sterp se afla şi sub influenţa drogurilor în momentul accidentului | Poliţiştii au adăugat o nouă acuzaţie

Culiţă Sterp se afla şi sub influenţa drogurilor în momentul accidentului | Poliţiştii au adăugat o nouă acuzaţie

Culiţă Sterp se afla şi sub influenţa drogurilor în momentul în care a produs accidentul din Cluj-Napoca.

de Cosmin Criste    |    22 Noi 2022   •   15:29

Potrivit unor surse, anchetatorii au extins urmărirea penală în cazul lui Culiţă Sterp şi pentru conducere sub influenţa drogurilor în cazul accidentului produs în noaptea de 16 spre 17 noiembrie, pe o stradă din Cluj-Napoca.

Iniţial, Culiţă Sterp a fost acuzat de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de Poliţie. Cântăreţul a fost reţinut pentru 24 de ore şi ulterior prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, însă judecătorii au decis să îl plaseze pe manelist sub control judiciar pentru 60 de zile.

Astăzi, anchetatorii au primit raportul toxicologic care ar fi arătat că tânărul în vârstă de 30 de ani se afla şi sub influenţa drogurilor. Analizele au arătat că în sânge, Culiţă Sterp nu ar fi avut substanţe interzise, însă rezultate pozitive la marijuana ar fi ieşit în urină.

Cât despre alcool, Culiţă Sterp ar fi avut, în momentul în care a fost testat, o concentraţie alcoolică de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Culiţă Sterp, accident după ce a trecut pe roşu pe o stradă din Cluj-Napoca

"În 17.11.2022, la ora 2:08, ISU Cluj a fost alertat pentru a interveni la un accident rutier produs între două autoturisme, in Cluj-Napoca, intersecția Piata Avram Iancu/Eroilor. A intervenit Detașamentul 1 de pompieri Cluj-Napoca cu o autospeciala de stingere și descarcerare și un echipaj de terapie intensivă mobila (ambulanta SMURD). Nu s-au impus manevre de descarcerare. O victimă, bărbat, 32 ani, a fost transportata la spital de ambulanță SMURD, conștienta și cooperanta", au anunţat la acel moment autorităţile.

×
Subiecte în articol: Culiţă Sterp
Parteneri
Record de viteză pe un drum naţional din România
x close