Antena 3 CNN Actualitate Cum arată și cu ce se ocupă soția lui Rareș Bogdan. Florina este extrem de frumoasă și are un job total neașteptat - GALERIE FOTO

Cum arată și cu ce se ocupă soția lui Rareș Bogdan. Florina este extrem de frumoasă și are un job total neașteptat - GALERIE FOTO

Toată lumea îl știe pe Rareș Bogdan. După ce a fost o perioadă zilnic pe ecranele televizoarelor din postura de prezentator TV, acum Rareș Bogdan apare zilnic pe toate posturile de televizune ca politician, lider al Partidului Național Liberal și unul dintre comunicatorii cea mai activi ai acestui partid. Puțini român știu însă cine este soția sa și cu ce se ocupă.

Cum arată și cu ce se ocupă soția lui Rareș Bogdan. Florina este extrem de frumoasă și are un job total neașteptat - GALERIE FOTO
de Dan Gabor    |    06 Aug 2020   •   18:50

Chiar dacă soțul său este celebru, Florina Bogdan a stat departe de camerele de filmat. Are o afacere care îi ocupă tot timpul și anume este proprietara unei săi de sport ultramodernă din nordul Capitalei. 

„Sunt Florina Bogdan, împătimită a mișcării, de când mă știu. Pasiunea pentru sport, m-a determinat să obțin multiple certificări în Indoor Cycling, Gun-EX, TRX și Animal Flow. Dintre toate, însă, cycling-ul a fost și va rămâne sportul meu de suflet" spunea Florina Bogdan, în prezentarea unui eveniment de profil.

GALERIE FOTO, AICI.

Ce job a avut soția lui Rareș Bogdan în facultate

Înainte de a intra în afaceri, soția lui Rareș Bogdan a fost pentru o perioadă stewardesă zburând pentru diferite companii aeriene, deși încă nu încheiase socotelile cu școala. Încă era studentă la Drept, dar a găsit înțelegere la profesori pentru a putea să zboare.

"A zburat pentru mai multe companii, alegând, când era posibil, curse care să îi permită să se țină și de școala. Profesorii de la facultate au fost și ei destul de înțelegători. Astfel, în scurtă vreme, Florina și-a dat licența!”, scria ziardecluj.ro despre soția lui Rareș Bogdan.

 

 

×
Subiecte în articol: Rareș Bogdan Florina Bogdan
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close