Antena 3 CNN Actualitate Dana Budeanu, în lacrimi la Antena 3: ”Îmi cer scuze pentru prosteala asta” - Ce a făcut-o să plângă în direct

Dana Budeanu, în lacrimi la Antena 3: ”Îmi cer scuze pentru prosteala asta” - Ce a făcut-o să plângă în direct

Dana Budeanu a revenit în forţă la ”Sinteza Zilei”, după ce i-a oferit lui Mihai Gâdea primul ei interviu care a bulversat o ţară întreagă. Dana Budeanu a oferit la Antena 3, ultimul interviu televizat în cel mai urmărit talk-show din România.

Dana Budeanu, în lacrimi la Antena 3: ”Îmi cer scuze pentru prosteala asta” - Ce a făcut-o să plângă în direct
de Georgiana Adam    |    20 Sep 2020   •   22:55

După mai multe discuții cu teme politice, Dana a amintit modul în care societatea noastră se comportă cu bătrânii. Ea și-a amintit de prima dată în care și-a văzut tatăl, în vârstă de 88 de ani, cu mască, moment în care i-au dat lacrimile, în direct.

Dana Budeanu explică de ce oferă ultimul interviu televizat: ''Viaţa mea nu este asta. Eu nu sunt o sociabilă. Deloc!''

”Nimeni nu vorbește despre bătrâni. Și eu am o obsesie pentru bătrâni pentru că tatăl meu are 88 de ani, nu este bătrân este mai tânăr decât mine în toate cele. Nu suport să văd pe stradă oameni în vârstă cu măști, care abia merg și sunt batjocoriți. Când l-am văzut pe tata cu mască prima dată în fața casei arăta ca un om bolnav. Nu suport bătaia de joc a persoanelor în vârstă. Îmi cer scuze pentru prosteala asta! O nație care nu își respectă bătrânii, e zero” a spus Dana Budeanu la Antena 3.

×
Subiecte în articol: Dana Budeanu
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close