Antena 3 CNN Actualitate Dana Budeanu, noi dezvăluiri despre Nicușor Dan. ”Furtuna care urmează...”

Dana Budeanu, noi dezvăluiri despre Nicușor Dan. ”Furtuna care urmează...”

Dana Budeanu a anunțat că va face noi dezvăluiri despre Nicușor Dan. Designerul a dezvăluit, în exclusivitate la Antena 3, că are mai multe înregistrări cu candidatul PNL și USR-PLUS la Primăria Capitalei.

Dana Budeanu, noi dezvăluiri despre Nicușor Dan. ”Furtuna care urmează...”
de Laura Dinu    |    21 Sep 2020   •   08:20

Întrebată de realizatorul emisiunii Sinteza Zilei, Mihai Gâdea, dacă va mai face dezvăluiri despre Nicușor Dan, aceasta a afirmat că, da, va mai face, însă în acest moment nu poate spune despre ce este vorba. 

”Nu pot să spun pentru că am aceasta exclusivitate. 

Dezvălurile făcute de mine sunt 1% din ceea ce eu ştiu despre Nicuşor Dan. Ceea ce eu ştiu despre Nicuşor Dan ştie inclusiv echipa lui, ştiu şi ce din partid şi toţi cei care îl susţin'', a spus Dana Budeanu, în exclusivitate la Sinteza Zilei.

”În momentul în care le-am ascultat, mi s-au părut extrem de importante. De ce? Mi s-a părut extrem de important ca electoratul USR să știe care este adevărul. Cred că furtuna care urmează nu va fi generată neapărat de mine, dar va fi continuată de foarte mulți!”, a adăugat Dana Budeanu. 

Vă reamintim că, săptămâna trecută, Dana Budeanu a făcut publică o înregistrare în care Nicușor Dan a încercat să scape un om de afaceri de sancțiunile Primăriei Sectorului 4.

×
Subiecte în articol: Dana Budeanu Nicușor Dan dezvaluiri
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close