Antena 3 CNN Actualitate Dana Budeanu critică decizia vaccinării în public a demnitarilor: "Este penibilă această mascaradă”

Dana Budeanu critică decizia vaccinării în public a demnitarilor: "Este penibilă această mascaradă”

Dana Budeanu a lansat un mesaj critic la adresa demnitarilor care s-au vaccinat în direct. Ea este de părere că acest demers ţine de intimitatea fiecăruia şi se declară revoltată că unii dintre ei s-au afişat dezbrăcaţi.

Dana Budeanu critică decizia vaccinării în public a demnitarilor: "Este penibilă această mascaradă”
de Georgiana Adam    |    19 Ian 2021   •   22:00

Campania de vaccinare împotriva COVID-19 a declanşat şi o cursă a fotografiilor inedite care au incins internetul.

Premierul grec Kyriakos Mitsotakis s-a dezbrăcat pe jumătate de cămaşă, ca să primească a doua doză de ser anti-COVID-19. Ministrul croat de Finanţe, Zdravko Maric, şi-a arătat muşchii bine lucraţi într-un tricou mulat la vaccinarea contra coronavirusului.

Iar în România, oamenii au descoperit că şeful statului este într-o formă de invidiat la cei peste 60 de ani ai săi.

Imaginile cu demnitarii care s-au vaccinat în direct nu au fost pe placul Danei Budeanu care consideră "penibilă această mascaradă".

"De ce se transmite asta în direct? Concret, de ce? Mi se pare foarte deplasat! Ţine de intimitatea fiecăruia. Ce, Regina Angliei s-a dezbrăcat să ne arate că s-a înţepat? Nu! Papa? Nu! Putin? Nu! Şi mulţi alţii. Este penibilă această mascaradă”, a scris, Dana Budeanu pe Facebook.

Președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban și președintele Senatului, Anca Dragu, s-au vaccinat, marți, 19 ianuarie, la ora 10.00, împotriva COVID-19, la Spitalul Universitar de Urgență Militar "Dr. Carol Davila"

“Adică dacă ăia de la Senat se înţeapă ce ar trebui să-mi trezească mie asta? Nimic! Dimpotrivă", a mai spus Dana Budeanu în postarea de pe Facebook.

 

 

 

×
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close